TRANSFER HABERİ: Galatasaray'dan Polonyalı yıldıza kanca!
Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray, ara transfer dönemi öncesi orta sahaya takviye için Polonya milli takımında da forma giyen yıldız ismi gündemine aldı. 21 yaşındaki Polonyalı futbolcunun performansı sarı-kırmızılıların dikkatini çekti. Genç yıldız için devre arasında resmi adım atılması bekleniyor. İşte o isim ve detaylar...(GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.10.2025 06:40
Ara transfer döneminde de hareketli günler geçirmenin planlarını yapan Galatasaray için önemli bir iddia ortaya atıldı. Orta saha için arayışlarını sürdüren ve Gabriel Sara ile de yollarını ayırma ihtimali bulunan Galatasaray'ın, Gaziantep FK'nın Polonyalı orta sahası Kacper Kozlowski ile ilgilendiği ifade edildi.
Polonya'da yayın yapan TVP Sport'ta yer alan ve Fotomaç'ın derlediği habere göre, sarı-kırmızılılar, geçen sezondan itibaren başarılı bir performans sergileyen 21 yaşındaki oyuncuyu takip ediyor. Geçen yıldan itibaren ilginin olduğu ifade edilirken ara transfer dönemi işaret edildi. Bu sezon da takımının başarısında önemli bir pay sahibi olan Kozlowski şimdiye kadar Süper Lig'in ilk 8 haftasında iki gole imzasını attı.
Türkiye'de sadece Galatasaray'ın değil başka takımların da Kozlowski ile ilgilendiği belirtilen haberde, Gaziantep FK'nın ise oyuncusunu satmak istemediği ifade edildi. Listesinde çok sayıda isim bulunan teknik direktör Okan Buruk'un da genç yıldızı beğendiği biliniyor.
Gaziantep'in geçen sezon 200 bin euro karşılığında İngiliz ekibi Brighton'dan renklerine kattığı Kozlowski'nin kulübüyle 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
'OSİMHEN'LE OYNAMAK İSTERİM'
Kozlowski geçen sezon verdiği bir röportajda Galatasaray'a yeşil ışık yakmıştı. Sarı-kırmızılı takımın Fenerbahçe'den daha güçlü olduğunu belirten Polonyalı yıldız, "Victor Osimhen harika bir oyuncu. Üst düzey bir bitirici. İlerde bir gün Osimhen'le beraber oynamak ve çok iyi şeyler yapmak isterim" ifadelerini kullanmıştı.
ÇOK YÖNLÜ BİR OYUNCU
21 yaşında olmasına karşın önemli bir tecrübeye sahip olan Kozlowski'nin kariyerinde 168 maçı var. Bu maçların çoğunda orta saha ve 10 numara oynayan Kozlowski, kanatta da görev aldı. Okan Buruk son dönemlerde çok yönlü oyuncuları tercih ediyor.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray’ın Trabzonspor deplasmanı öncesi kamp kadrosu açıklandı. Sarı-kırmızılılarda Mario Lemina, Wilfried Singo ve Victor Osimhen’in yanı sıra son idmanda aşil tendonunda ağrı yaşayan Kaan Ayhan da kadroda yer almadı. İşte kafilenin tamamı... -
Galatasaray'da Victor Osimhen şoku yaşanıyor! Sarı-kırmızılıların milli takım arasına gönderilmemesi konusunda Nijerya ile anlaşmaya vardığı yönündeki haberlerin ardından Nijerya cephesinden dikkat çeken bir karar geldi. Bu karar Galatasaray yönetimini sinirlendirdi. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasındaki derbide Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Dev maçtan her iki takım da 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Kritik randevu öncesi Trabzonspor ve Galatasaray'ın muhtemel 11'leri belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor ve Galatasaray haberleri (TS GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında ligin iki devi Trabzonspor ile Galatasaray kozlarını paylaşacaklar. Trabzonspor'un ev sahibi olduğu bu mücadele öncesi karşılaşmaya dair tüm önemli detayları haberimizden bulabilirsiniz. İşte Trabzonspor-Galatasaray derbisine dair önemli bilgiler...