TRANSFER HABERLERİ: Galatasaray'ın Singo için yaptığı teklif belli oldu!
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray, uzun süredir ilgilendiği ve savunma transferi için liste başı olan isim Wilfred Singo için Monaco'ya teklifini iletti. İşte detaylar... (GS Spor haberleri)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.08.2025 12:16
- Güncelleme Tarihi: 25.08.2025 15:16
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da öncelik, kaleci ve sağ bek de oynayabilen bir stoper. Bu dönem boyunca birçok isimle görüşen sarı-kırmızılılar, Okan Buruk'un raporu doğrultusunda liste başı olan Wilfred Singo için temaslarını sıklaştırdı.
Footmercato'nun haberine göre, Monaco forması giyen Fildişi Sahilli oyuncuyu Türkiye'ye ikna eden Galatasaray, Fransız ekibiyle yaptığı görüşmelerde de sona yaklaştı. Oyuncu için 28 milyon Euro'luk teklif sunan Galatasaray, transferi gerçekleştirmesi durumunda Türkiye futbol tarihindeki en pahalı defans oyuncusuna sahip olmuş olacak(Şu anda rekor Diego Carlos'a ait. 11.4 milyon Euro).
Monaco'nun, 2023'te Torino'dan 9 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Singo için yaklaşık 40 milyon Euro talep ettiği ifade edildi. Oyuncu için Galatasaray'ın tek talip olmadığı, Alman devi Borussia Dortmund'un da genç savunmacı için hamle yapabileceği konuşuluyor.
Geçtiğimiz sezon Monaco formasıyla 35 maçta görev alan Wilfred Singo, 2699 dakika sahada kaldı ve 3 gol 3 asistlik performans sergiledi.
İŞTE O HABER
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı maç öncesi kulübün Kemerburgaz Tesisleri'ne gelen başkan Dursun Özbek, teknik direktör Okan Buruk ile saha içinde görüştü. İşte o anlar... -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında 3 Kasım Salı günü evinde Stuttgart ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacak Stuttgart'ta sol bek Maximilian Mittelstadt, mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. RAMS Park'taki atmosferin kendilerini beklediğini bildiklerini belirten Alman futbolcu, sarı-kırmızılıların hücum gücüne dikkat çekerek Victor Osimhen'in tehlikesine vurgu yaptı. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak Stuttgart'ta teknik direktör Sebastian Hoeness, mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı ekibe ve taraftarına büyük saygı duyduklarını belirten Alman çalıştırıcı, cesur bir oyun sergileyeceklerini söyledi.