TRANSFER HABERİ - Galatasaray'dan kaleci operasyonu! İşte hedefteki 4 isim
Victor Osimhen ve Leroy Sane transferlerinin ardından odağını kaleci transferine çeviren Galatasaray, kadrosuna bir file bekçisi eklemek için gaza bastı. Sarı-kırmızılılar listenin ilk sırasındaki Ederson için Manchester City ile görüşmelere devam ederken, 3 ismi de hazırda tutuyor. İşte detaylar... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.08.2025 - 06:40
Cuma günü Gaziantep deplasmanında ligin ilk maçına çıkacak olan Galatasaray'da kaleci belirsizliği devam ediyor.
Fernando Muslera'nın ayrılığı sonrasında çok yoğun bir şekilde kaleci aramaya başlayan sarı-kırmızılılar henüz hedefe ulaşamadı.
CITY İNERSE BU İŞ BİTER!
Takvim'de yer alan habere göre, yönetimin bu hafta transfere son noktayı koymak istediği ve bu nedenle girişimlere hız verildiği öğrenildi.
Uzun süredir listenin ilk sırasında yer alan Ederson için Manchester City ile pazarlıklar menajer George Gardi aracılığıyla devam ediyor.
İngiliz kulübünün 10 milyon Euro'nun üzerindeki talebi aşağıya çekilirse bu transferin bitirilmesi hedefleniyor. Ancak yönetim alternatif isimlerini de belirlemiş durumda.
PSG'de Lucas Chevalier'in gelmesi durumunda 3. kaleci durumuna düşecek olan Matvey Safonov menajerler aracılığıyla önerilmişti. Rus file bekçisi ile ilgili henüz resmi bir girişim yapılmadı.
HAREKETLİ HAFTA OLACAK
Olympiakos formasını giyen Konsantinos Tzolakis ve Antwerp'den Senne Lammens de Galatasaray'ın listesinde yer alıyor.
Sarı-kırmızılıların ayrıca ismi basında yer almamış bir isimle daha dirsek temasında olduğu gelen bilgiler arasında.
DİĞER HABERLER
-
Mauro Icardi'nin geleceği belirsizliğini korurken Galatasaray, Monaco'nun golcüsü Folarin Balogun'u listenin ilk sırasına aldı. Sarı-kırmızılılar, yaz transfer dönemi için temaslara hazırlanıyor. İşte detaylar... -
Galatasaray, yerli kontenjanını güçlendirmek için savunmaya takviye planlıyor. Sarı-kırmızılıların Roma'dan Zeki Çelik ve Alanyaspor'dan Ümit Akdağ'ı listesine aldığı, sezon sonunda transfer görüşmelerinin netleşeceği bildirildi. İşte tüm detaylar... -
Galatasaray'da adı ayrılık dedikodularıyla anılan Lucas Torreira, katıldığı bir canlı yayında açıklamalarda bulundu. Urugaylı oyuncu, transfer iddialarıyla alakalı dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte detaylar... -
Galatasaray, Aston Villa'nın 24 yaşındaki defansif orta sahası Amadou Onana'yı transfer listesine aldı. Belçikalı oyuncu, Okan Buruk'un oyun planına direkt uyuyor ve sezon sonunda transfer görüşmeleri netleşecek. İşte tüm detaylar...