Galatasaray Hakan Çalhanoğlu transferinde krizi fırsata çevirecek!
Kısa süre önce Inter'de Hakan Çalhanoğlu ile ilgili flaş gelişmeler yaşanmıştı. Cimbom, İtalyan ekibinde çıkan krizin ardından yaşanan durumu fırsata çevirmeye kararlı. Sarı-kırmızılılar, bu doğrultuda milli yıldızı kadrosuna katmak için yeni bir hamle yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 02.07.2025 - 13:04
Adı uzun süredir Galatasaray'la anılan Hakan Çalhanoğlu ile kulübü Inter arasında kriz çıktı.
Fluminense'ye 2-0 mağlup olarak FIFA Kulüpler Dünya Kupası'na son 16 turunda veda eden İtalyan ekibinde takım kaptanı Lautaro Martinez maç sonrası ateş püskürerek, "Kalmak istemeyen hemen ayrılsın. Inter için savaşacak, burada gerçekten kalmak isteyenlere ihtiyacımız var" dedi.
Bu sözler sonrası kulüp başkanı Giuseppe Marotta da "Bir oyuncu gitmek istediğini söylerse kapı sonuna kadar açıktır. Bunu Lautaro söylemedi ama ben söylüyorum; bu sözlerim Hakan Çalhanoğlu'na yönelik. Ancak onu günah keçisi ilan etmemeliyiz, kendisiyle durumu konuşacağız" yorumunda bulundu.
"TARİH DİK DURANLARI HATIRLAR"
Bu sözler sonrası Bodrum'da tatilde olan A Milli Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu da sosyal medyadan uzun bir açıklama yayınlayarak, "Bu kulübe asla ihanet etmedim. Inter'de mutsuz olduğumu hiç söylemedim. Geçmişte çok teklif aldım ama takımda kaldım. Bu kulübü çok seviyorum. Gelecek ne getirir göreceğiz ama tarih, her zaman dik duranları hatırlar. En çok ses çıkaranları değil" ifadelerini kullandı.
GALATASARAY GİRİŞİMLERİNİ HIZLANDIRDI
Yaşanan gelişmeler sonrası Galatasaray, çalışmalarını hızlandırdı.
Sabah'ın haberine göre, kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi olan 31 yaşındaki orta sahanın 30 milyon Euro'luk bonservis bedelinde devreye girerek orta yolu bulmasını bekleyen sarı-kırmızılılar, uygun şartlarda transferi bitirmek istiyor.
DİĞER HABERLER
-
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütüldüğü öne sürülen futbolda bahis ve şike soruşturması kapsamında, Galatasaraylı futbolcular Barış Alper Yılmaz ve Abdülkerim Bardakcı hakkında inceleme başlatıldığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili olarak dikkat çeken açıklama geldi. İşte detaylar... -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mauro Icardi hakkında açıklamalarda bulundu. -
Son dakika Galatasaray haberleri: Devre arasında yapacağı hamlelerle kadrosunu güçlendirmek için harekete geçecek olan Galatasaray, Real Madrid'in yıldız oyuncusunu transferin bir numaralı hedefi olarak belirledi. İşte detaylar... -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF'ye tepki amaçlı sahadan çekilip çekilmeyeceklerine dair soruyu cevapladı.