TRANSFER HABERİ: Galatasaray'dan stoper bombası! Geçen sezon 35 milyon Euro ödenmişti
Yeni sezon öncesi transfer planlamalarını sürdüren Galatasaray, savunma hattına takviye yapmak için kolları sıvadı. Birçok isimle temas halinde olan yönetim, geçen sezon bonservisine 35 milyon Euro ödenen o yıldız için devreye girdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.06.2025 - 06:41
Carlos Cuesta'da aradığını bulamayan ve yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray, savunmaya yeni bir takviye yapmak istiyor.
Stoper bölgesi için çok sayıda isimle temasta bulunan sarı-kırmızılılar için Suudi Arabistan'dan önemli bir iddia geldi. Fotomaç'ın haberine göre, Al-Nassr'ın yeni bir yapılanmaya giderek takımdaki birçok yabancı oyuncu ile yollarını ayırmaya hazırlandığı iddia edildi.
Ayrılacak isimlerden birisi olan Mohamed Simakan için Galatasaray'ın ilgi gösterdiği ortaya çıktı.
Geçen sezon başında 35 milyon Euro'ya Leipzig'den Suudi Arabistan'ın yolunu tutan Gine asıllı Fransız futbolcu için sarı-kırmızılı yönetim kiralama yoluna gitmek istiyor.
Oyuncunun sergileyeceği performansa göre satın alma yoluna gidecek olan sarı-kırmızılılar, Al-Nassr'ın vereceği kararı bekliyor.
Simakan'a izin çıkması halinde gaza basacak olan yönetim, stoper transferini noktalayacak. 25 yaşındaki Simakan da yeniden Avrupa'da boy göstermek istiyor.
DİĞER HABERLER
-
Devre arasında santrfor pozisyona takviye yapmak isteyen Galatasaray, yıldız oyuncunun transferinde zorlanacak gibi gözüküyor. İtalyan basınında yer alan bilgilerde, Santiago Gimenez için Avrupa'dan taliplerin bir hayli fazla olduğu öğrenildi. İşte detaylar... -
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak maç öncesi sosyal medya hesabından yaptığı Monaco paylaşımı gündem oldu. İşte o paylaşım... -
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 6. hafta maçında Monaco ile oynayacağı maç için Fransaya doğru yola çıktı; sakatlıkları bulunan Lemina, Ayhan ve Singo kafilede yer almadı. İşte detaylar... -
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve futbolculardan Yunus Akgün Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak AS Monaco maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...