Son dakika transfer haberi: Galatasaray'da kaleci belirsizliği artık son buluyor. Sarı kırmızılıların bir süredir gündeminde olan Martinez konusundaki müjdeyi Arjantin basını duyurdu. İşte ayrıntılar... GS SPOR HABERLERİ
Şampiyon G.Saray'da 19 kupa kazanan kaleci Muslera'nın ayrılığının ardından Cimbom, eldivenleri teslim edeceği yeni isim arayışlarına devam ediyor. Premier Lig ekiplerinden Aston Villa ile yollarını ayırmaya hazırlanan Emiliano Martinez, G.Ssaray'ın transfer listesinde ilk sıraya yükseldi.
Fotomaç'ta yer alan habere göre Aslan, 32 yaşındaki Arjantinli kaleciyi kadrosuna katmak için görüşmelere hız verdi. Tecrübeli eldiven konusunda sarı-kırmızılı taraftarları sevindirecek flaş gelişmeyi ise Arjantin spor kanalı TYC Sports duyurdu.
TRANSFER KOZU FFP OLACAK
TYC Sports; Galatasaray'ın, Arjantin Milli Takımı'nın yıldız kalecisi için İngiliz ekibinden şartları hakkında bilgi aldığını vurguladı. Haberin detayında, Martinez'in de Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığına değinildi.
Finansal Fair Play kısıtlamaları nedeniyle sıkıntı yaşayan Villa, Martinez için gelecek cazip bir teklife olumlu yaklaşabilir. Oyuncunun yüksek maaşından da kurtulmak isteyen Ada ekibi, satışla mali açıdan rahatlamayı hedefliyor. Bu sezon 53 maçta forma giyen tangocu yıldız, 61 gol yerken, 16 kez kalesini gole kapattı. Tecrübeli eldiven, 52 kez de milli oldu.