GALATASARAY HABERLERİ: Başkan Dursun Özbek çıldırdı! Cimbom Chelsea'ye teklif yapacak
Son dakika spor haberleri: Şampiyon Galatasaray, gelecek sezon için yine çok konuşulacak isimlerin peşine düştü. Sarı kırmızılılarda başkan Dursun Özbek, transfer ekibine tam yetki verdi. Okan Buruk'un hücumda 'joker' olacak isim istemesinin üzerine hedefte Chelsea'nin yıldızı var. İşte ayrıntılar... GS SPOR HABERLERİ
Giriş Tarihi:
PAYLAŞ
ABONE OL
YAZI
2024-25 sezonu şampiyonu Galatasaray yeni sezonda yine çok konuşulacak bir transfere imza atmak istiyor.
Özellikle hücum hattında her bölgede oynayabilen bir joker isteyen Okan Buruk aradığı ismi buldu.
Sarı kırmızılılarda yönetim bu noktada transfer çalışmalarına hız verdi.
NKUNKU İÇİN TEKLİF YAPILACAK
Takvim'de yer alan habere göre Chelsea'de istediği süreleri bulamayan Christopher Nkunku, yaz transfer döneminde takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Galatasaray'da Osimden; Icardi ve Morata'nın durumu belirsizliğini koruyor.
Galatasaray'ın İngiliz kulübünün forvetini listeye aldığı öğrenildi. Aslan'ın Londra ekibine transfer teklifi yapacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.
Fransız yıldız, kanat bölgesinde de oynayabiliyor. 1.77 boyundaki futbolcunun güncel piyasa değeri Transfermarkt'a göre 35 milyon Euro olarak öne çıkıyor.
6O MİLYON EURO ÖDEDİLER!
Yıldız oyuncu geçen sezon Leipzig'den Chelsea'ye 60 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu. Sezona Manchester City karşısında ilk 11'de başlayan 27 yaşındaki yıldız, 42 maçta boy gösterdi. Nkunku bu maçlarda 14 gol atıp 5 asist yaptı.
Transferin gerçekleşmesi durumunda hem oyuncunun kariyerini yeniden şekillendireceği hem de Galatasaray'ın hücum hattını güçlendireceği görüşü hakim.
Öte yandan Nkunku'nun oyun tarzının, Cimbom'un sahaya yansıttığı tempolu ve baskılı oyun anlayışıyla çok uyumlu olacağı belirtiliyor...