TRANSFER HABERİ: Galatasaray'dan yeni sezon bombası! Fenerbahçe çok isteyip alamamıştı
Galatasaray'da yeni sezon kadro planlamaları tüm hızıyla devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'ne iddialı bir kadroyla girmek isteyen Cimbom'dan flaş bir hamle geldi. Sarı kırmızılıların, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin isteyip de alamadığı o yıldız için devreye girdiği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 12.05.2025 - 10:59
Trendyol Süper Lig'de üst üste 3. şampiyonluk ve 5. yıldız için geri sayıma geçen Galatasaray, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde de iddialı olmak için kolları sıvadı.
Savunmaya büyük önem veren Aslan, yurtdışında iki stoperi gündemine aldı.
Suudi Arabistan'da dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ve devre arasında Fenerbahçe'ye gelen Anderson Talisca ile Al-Nassr'da beraber forma giyen Aymeric Laporte ayrılık kararını açıkladı.
Fenerbahçe'nin daha önce istediği ama alamadığı, Fransız ekibi Marsilya'nın da görüşmelerde ileri safhaya geçtiği İspanyol stoper için Galatasaray görüşmelere başladı.
30 yaşındaki futbolcunun kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor.
Sarı-kırmızılıların radarındaki diğer stoper adayı ise Jonathan Tah oldu. Almanya'da Leverkusen forması giyen Tah'ın Real Madrid ve M.United gibi devlerin de listesinde olduğu iddia ediliyor.
Alman futbolcunun kulübüyle bu sezon sözleşmesinin sona erecek olması isminin bir adım öne çıkmasını sağladı.
Yeni Asır'ın haberine göre, iki oyuncuyla ilgili yakın temas sürüyor.
KİRALIK OYUNCULAR KAMPA KATILACAK
Galatasaray sezon bitimiyle birlikte kiralık sözleşmesi sona erecek olan oyuncularının akınına uğrayacak. Sarı-kırmızılı ekipte sezon başında ve devre arasında başka kulüplere kiralanan tam 15 futbolcu, haziran ayında İstanbul'un yolunu tutacak.
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un yerli ve yabancı isimlerden oluşan kiralık oyuncuları ilk etap kampında görmek istediği ifade edildi. Buruk'un raporuna göre bu oyuncularla ilgili net karar kamp bitişinde verilecek.
İŞTE TAKIMA DÖNECEK İSİMLER
Galatasaray'a kiralıktan dönecek o isimler; Kazımcan Karataş (FC Orenburg), Victor Nelsson (Roma), Halil Dervişoğlu (Gaziantep FK), Batuhan Şen (Kocaelispor), Taylan Antalyalı (Bodrum FK), Derrick Köhn (Werder Bremen), Mathias Ross (Sparta Prag), Nicolo Zaniolo (Fiorentina), Eren Aydın (Sarıyer SK), Siraçhan Nas (Boluspor), Ali Turap Bülbül (Ümraniye), Ali Yeşilyurt (Zimbru), Baran Demiroğlu (F.Karagümrük), Ali Efe Çördek (Ankara Demir), Baran Aksaka (68 Aksaray)
DİĞER HABERLER
-  Galatasaray, Türkiye Futbol Federasyonu’nun son disiplin kurulu raporu sonrası dikkat çeken bir açıklama yayımladı İşte sarı kırmızılıların paylaşımı... GS SPOR HABERLERİ 
-  Sözleşmesinin son senesinde olan Mauro Icardi'nin menajeri Elio Pino, Galatasaray'ı kızdıracak açıklamalarda bulundu. Pino özellikle Dursun Özbek ve Abdullah Kavukcu'ya dikkat çeken yanıtlar verdi. İşte ayrıntılar... GS SPOR HABERLERİ 
-  İtalya Serie A takımlarından Udinese'de sportif direktör Gökhan İnler, sezon başında Galatasaray'dan kiralanan Nicolo Zaniolo hakkında konuştu. İnler, yıldız futbolcunun satın alma opsiyonunun kullanılıp kullanılmayacağına açıklık getirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) 
-  Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında evinde Trabzonspor'u konuk edecek Galatasaray'da hazırlıklar devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekipte Davinson Sanchez'in cezası sebebiyle yer alamayacağı maçta sakatlığı sebebiyle bir süredir formasından uzak kalan Wilfried Singo'nun durumu belli oldu. İşte detaylar... (GS spor haberi)