GALATASARAY HABERİ | Okan Buruk için flaş Avrupa iddiası!
Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettiği maçın ardından Jose Mourinho ve Okan Buruk arasından yaşananlar maça damga vurmuştu. Sabah Gazetesi yazarı Gürcan Bilgiç, karşılaşmaya dair dikkat çeken ifadeler kullandı.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.04.2025 - 14:48
Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 2-1 yendiği mücadelesine Jose Mourinho ile Okan Buruk arasında yaşananlar damga vurdu. Sabah Gazetesi yazarı Gürcan Bilgiç iki teknik direktör arasında yaşananlarla ilgili değerlendirmede bulundu.
İŞTE O AÇIKLAMALAR:
Seyrettiğimde kendi adıma utandım. Hem Mourinho hem de Okan Buruk adına. Kendileri utandı mı, bilemiyorum. Koca adamlar, ergen çocuklar gibi davrandılar.
Birisi ötekine laf atıyor. Öteki onu kovalıyor, burnuna hamle yapıyor. Hamle yapılan, hakemden faul isteyen oyuncu gibi kendini yere atıyor ve tüm dünya maçı bırakıp, Mourinho'nun bu resmini konuşuyor.
Tam anlamıyla rezillik. Mourinho için bir başka leke. Okan Buruk için ise Avrupa'da takım çalıştırma hayalinin bitişi.
Çünkü kendini böyle atan bir hocaya kimse teklif yapmaz.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın efsane ismi Gheorghe Hagi Mauro Icardi'nin rekor sonrası kendisine yazdığı mektuba cevap verdi. İşte Hagi'nin paylaşımı -
Trendyol Süper Lig'de 17. hafta, Gençlerbirliği-Trabzonspor maçı ile sona erdi. Bordo-mavililerin Eryaman Stadyumu'nda 4-3 mağlup olduğu maçın ardından gözler puan durumuna çevrildi. İşte Trendyol Süper Lig'de güncel puan durumu... -
Galatasaray'ın yıldız golcüsü Victor Osimhen, Nijerya Milli Takımı'ndaki görüntüleri ile gündem oldu. Takımı ile yemek masasına oturduğu esnada kaşığı ve çatalı kapan Osimhen, takım arkadaşları ile birlikte ritim tutarak mini bir konser verdi. İşte o görüntüler... -
Galatasaray'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Gabriel Sara ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılılar, Sambacı oyuncunun geleceğine dair radikal bir karar aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)