Galatasaray'ın yeni transferi Mario Lemina İstanbul'da! İşte ilk sözleri
Galatasaray'ın, İngiltere Premier Lig takımlarından Wolverhampton'dan kadrosuna kattığı 31 yaşındaki orta saha Mario Lemina İstanbul'a geldi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.02.2025 17:24
- Güncelleme Tarihi: 05.02.2025 19:14
Galatasaray'ın transfer görüşmelerine başlandığını duyurduğu Gabonlu futbolcusu Mario Lemina, İstanbul'a geldi.
Özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen 31 yaşındaki orta saha oyuncusunu, kulüp yetkilileri ve sarı kırmızılı taraftarlar karşıladı.
Basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan Mario Lemina, "Eve döndüğüm için çok mutluyum. Bu kulübü çok seviyorum. Gelmek için çok heyecanlıydım. Umarım başarılı olacağız." diye konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Cimbom son olarak yeni transferi Lesley Ugochukwu'yu KAP'a bildirdi. -
Orta saha takviyesi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Manchester City'nin yıldız futbolcusu gündemine aldı. Sarı-kırmızılıların, 26 yaşındaki İngiliz oyuncunun transferi için girişimlere başladığı ve süreci yakından takip ettiği iddia edildi. İşte detaylar... -
Galatasaray, sözleşmesi sona eren Mauro Icardi ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüp, 4 sezonda 6 kupa kazanan ve 77 golle kulüp tarihinin en golcü yabancısı olan Arjantinli yıldız için özel bir veda mesajı yayımladı. -
Galatasaray 19 Yaş Altı Futbol Takımı'nda teknik direktörlük görevine Alparslan Erdem'in getirildiği açıklandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)