TRANSFER HABERİ - Galatasaray'dan İlkay Gündoğan bombası! İşte yapılan teklif...
Son dakika transfer haberi: Galatasaray, transfer bombalarını patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, İlkay Gündoğan için teklifini yaptı. İşte detaylar... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.01.2025 12:09
Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir'i 2-1'le geçerek sezonun ilk yarısını namağlup lider tamamlayan Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor.
Sarı-kırmızılılar, 13 Ocak Pazartesi günü itibarıyla resmen başlayan ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvadı.
Cimbom, yapacağı takviyelerle yarıştığı tüm kulvarlarda şansını sonuna kadar sürdürmek istiyor.
Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden yönetim, gelecek sezon için de şimdiden düğmeye bastı.
Adı birçok yıldızla anılan Galatasaray'da gündeme gelen isimlerden biri de İlkay Gündoğan oldu.
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk geçtiğimiz hafta yıldız futbolcuyla ilgili "İlkay, iyi bir Galatasaraylı. Bir gün Galatasaray formasını giyerse taraftarları sevindirir. Şu anda Manchester City'de oynuyor. Sezon sonuna kadar da orada devam edecek." ifadelerini kullanarak transfere açık kapı bırakmıştı.
İngiliz basını, sarı-kırmızılıların 34 yaşındaki futbolcu için yaptığı teklifi açıkladı.
2 YILLIK SÖZLEŞME + 150 BİN STERLİN MAAŞ
fotomac.com.tr'den Mert Kılıç'ın The Sun'dan derlediği habere göre Galatasaray, İlkay Gündoğan'a 2 yıllık sözleşme ve haftalık 150 bin sterlin maaş önerdi.
CITY'DE KALIRSA ANTRENÖR OLACAK
Haberde sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan İlkay'ın City'de böyle bir şansının olmayacağı ve kalmak isterse futbolu bırakarak Pep Guardiola'nın teknik ekibine dahil olabileceği kaydedildi.
İlkay Gündoğan bu sezon Manchester City formasıyla 26 maça çıktı.
Tecrübeli yıldız, 2 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi.
34 yaşındaki orta saha oyuncusunun güncel piyasa değeriyse 10 milyon Euro.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında 7 Kasım Cumartesi Galatasaray, sahasında Amed SF'yi konuk edecek. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk kritik maçta o isimleri dinlendirecek. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Premier Lig ekiplerinin transfer listesine giren Gabriel Sara için Galatasaray'ın bonservis beklentisi belli oldu. Brezilyalı yıldızdan önemli bir gelir elde etmeyi hedefleyen sarı-kırmızılı yönetim, olası ayrılık için yüksek bir bonservis bedeli belirledi. İşte detaylar... -
Devre arası için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, hücum hattına bir takviye yapmak için harekete geçti. Brezilya basını sarı-kırmızılıların o yıldızın transferinde avantajlı konumda olduğunu duyurdu. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Galatasaray'ın Stuttgart karşısında aldığı 2-0'lık galibiyetin ardından ortaya çıkan flaş gelişme sarı-kırmızılı takımda krize neden oldu. Takımın yıldız isimlerinin yaşanan duruma tepki gösterdiği öğrenildi.