Milan Skriniar Galatasaray'a gelecek mi? Transferde kritik hafta
Devre arası transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da bir süredir gündemde olan yıldız stoper Milan Skriniar transferinde kritik haftaya girildi. İşte ayrıntılar...
- Galatasaray Haberleri
 - Yayın Tarihi: 08.01.2025 - 14:02
 
Galatasaray'da Milan Skriniar transferiyle ilgili düğüm çözülüyor.
Paris Saint Germain'de bu sezon istediği forma şansını bulamayan ve ikinci yarı için takımdan ayrılması beklenen Milan Skriniar'ın geleceği kısa süre içinde belli olabilir.
L'Equipe'te yer alan haberde Skriniar'ın transferde kararını bu hafta vermesinin beklendiği, menajerinin transfer görüşmeleri için geçtiğimiz hafta Paris'te olduğu belirtildi.
Haberde, Galatasaray'ın Skriniar'la ilgilenen kulüpler arasında en ısrarcı takım olduğuna dikkat çekilirken deneyimli stoperi Serie A ve Premier Lig ekiplerinin de kadrosuna katmak istediği ifade edildi.
Skriniar'ın sarı-kırmızılı takıma transfer olması halinde kadrodaki önemli isimlerden biri olacağının farkında olduğu ancak maaşının yüksek olmasından dolayı problem yaşanabileceği kaydedildi.
Ek olarak Skriniar'ın ara transferde kiralık olarak takımdan ayrılacağı ancak PSG'nin kolay gerçekleşebilecek bir satın alma maddesini de anlaşmaya eklemek istediği aktarıldı.
Paris Saint Germain'e geçtiğimiz sezonun başında transfer olan Milan Skriniar bu sezon beş maçta sahaya çıktı. 29 yaşındaki stoper daha önce Inter, Sampdoria, Zilina ve Vion formalarını giydi.
DİĞER HABERLER
-  
Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında oynanacak dev maç için nefesler tutuldu. Kritik mücadelede ligin lideri Galatasaray takipçisi Trabzonspor'u ağırlayacak. Davinson Sanchez'in cezalı durumda olması ve hafta içinde oynanacak Ajax maçı öncesi gibi kriterleri göz önüne alarak teknik direktör Okan Buruk dev derbinin ilk 11'ini belirledi. İşte detaylar... (GS spor haberi)  -  
Galatasaray Futbol Takımı, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Sarı-kırmızılılarda sakatlık durumu merak konusu olan Wilfried Singo, antrenmanda yer aldı. İşte detaylar...  -  
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında evinde Trabzonspor ile karşılaşacak. Cimbom zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Öte yandan sarı kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk kritik maç öncesi flaş bir hamlede bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)  -  
Galatasaray Kulübü, yaz transfer döneminde kadrosuna katmak istediği ancak başarılı olamadığı Ademola Lookman için yeniden devreye girdi. Nijeryalı yıldızın ise sarı kırmızılılardan talep ettiği ücret ortaya çıktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)