Galatasaray'dan ayrılığı gündemdeydi! Kerem Demirbay'dan açıklama geldi
Süper Lig devi Galatasaray'dan ayrılacağı yönünde iddialar ortaya atılan Kerem Demirbay, geleceği hakkında bir açıklama yaptı. Gurbetçi oyuncu, açıklamasında dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte detaylar...
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.12.2024 19:41
- Güncelleme Tarihi: 13.12.2024 19:48
Trendyol Süper Lig devi Galatasaray'da bu sezon takımda geleceği tartışılan Kerem Demirbay ayrılık iddialarına yanıt verdi.
İşte Sky DE'ye konuşan gurbetçi oyuncunun açıklamalarından öne çıkanlar...
HER KULÜBE SAYGIM VAR"
Kerem Demirbay yaptığı açıklamada, "Şu anda kulüp değiştirmeyi düşünmüyorum. Bazı kulüplerin benimle ilgilendiğini biliyorum. Elbette her kulübe büyük saygım var. Ama kesinlikle kulüp değiştirmeyeceğim.
Neden? Çünkü burada kendimi çok iyi hissediyorum. Ailem burada kendini çok rahat hissediyor, bunu siz de görebilirsiniz. Ve bir buçuk yıllık sözleşmem var, kesinlikle burada kalacağım." dedi.
"KARİYERİMİ G.SARAY'DA BİTİRMEK İSTİYORUM"
Kariyerini Galatasaray'da sonlandırmak istediğini söyleyen tecrübeli oyuncu, "Bunu uzatmak ve burada kalmak istiyorum.
Burada hiçbir kapıyı kapatmak istemiyorum. Almanya'ya geri dönmek istemediğimden değil ama hayalim kariyerimi Galatasaray'da bitirmek. İşte benim hayalim bu ve bunun gerçekleşeceğini biliyorum." diye konuştu.
SEZON PERFORMANSI
Kerem Demirbay, bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 20 maça çıktı
31 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu mücadelelerde toplam 522 dakika sahada kaldı ve 3 asist üreterek takımına skor katkısı vermeyi başardı.
Galatasaray ile sözleşmesi önümüzdeki sezonun sonunda bitecek olan Kerem Demirbay'ın güncel piyasa değeri 4.4 milyon euro olarak gösteriliyor.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci hafta maçında Barcelona'yı konuk edecek. Sarı kırmızılılar zorlu mücadelede rakibini devirerek bir kez daha tarih yazmak istiyor. Teknik Direktör Okan Buruk ise sahaya süreceği ilk 11'i netleştirdi. İşte Galatasaray-Barcelona karşılaşmasının muhtemel 11'leri... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
2026 Voleybol Erkekler AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nı, Ziraat Bankkart'ı 3-1 mağlup eden Galatasaray Madeş Mobilya kazandı. Sarı-kırmızılı ekip bu sonuçla organizasyonda 2. kez mutlu sona ulaştı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 3. hafta maçında Galatasaray, evinde Bursaspor Basketbol'a 93-88 mağlup oldu. -
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2026 Erkekler AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nı kazanan Galatasaray Erkek Voleybol Takımı için tebrik mesajı yayımladı. | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)