James Palmer Jr Galatasaray'da!
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Türk Telekom forması giyen 27 yaşındaki oyuncuyu James Palmer Jr.'ı transfer etti. İşte detaylar...
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.06.2024 22:19
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, oyun kurucu James Palmer Jr.'ı kadrosuna kattı.
Kulüpten yapılan açıklamada, geçen sezon Türk Telekom forması giyen 1,96 metre boyunda ve 27 yaşındaki oyuncuyla 1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.
James Palmer, geçen sezon Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 15 sayı, 3 ribaunt, 3,1 asist ve 14,1 verimlilik puanı ortalamaları ile oynamıştı.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "James Palmer Jr.'a, Galatasaray ailesine 'hoş geldin' diyor, yeni forması parçalı ile başarılarla dolu bir yıl diliyoruz." denildi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Renato Nhaga ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Süper Lig'in yeni ekibi, 19 yaşındaki futbolcunun transferi için devreye girdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS Spor haberi) -
Transferde dünyaca ünlü yıldızlara yönelen Galatasaray, gözünü bu kez Portekizli isme çevirdi. Sarı-kırmızılıların, transfer için Dünya Kupası'nın ardından girişimlerini hızlandıracağı ve Şampiyonlar Ligi faktörünü koz olarak kullanacağı öne sürüldü. İşte detaylar... -
Galatasaraylı oyuncular, yeni sezon öncesi sağlık kontrolünden geçti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Hücum hattına takviye yapmak isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Listesindeki oyuncularla görüşmelerini sürdüren yönetimin gündemine sürpriz bir isim geldi. Sarı kırmızılılar, Arda Turan'ın eski öğrencisi o yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)