TRANSFER HABERİ: Galatasaray'da radikal karar! Yeni sezonda yoklar
Bir hafta içinde UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılılarda alınan kötü sonuçların ardından birçok futbolcunun bileti kesildi. Cimbom'da o isimlerle sezon sonu yollar kesin olarak ayrılacak. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 02.03.2024 - 11:04
Galatasaray geçen seneden kalanların ekmeğini yiyor. Aslan bu sezon transferde büyük hayal kırıklığı yaşadı, yenilerde karavana atması çok eleştiri aldı.
Özellikle kupadaki Fatih Karagümrük maçında kötü oyunları ile tepki toplayan Zaha ve Tete, bu sezonki transferleri tartışmaya açtı.
Galatasaray bu sezon büyük beklentilerle kadrosuna kattığı sol bek Angelino ile yollarını devre arasında ayırırken 8 numara olarak alınan Ndombele ise sıfır katkı verdi.
Milliyet'te yer alan habere göre sezonun flaş transferi Zaha bir türlü adapte olamazken, Tete ise şimdiden sezon sonu için biletini hazırladı.
Hakim Ziyech tepki toplayan bir diğer oyuncu oldu. Önce parası geç verildiği için kriz çıkaran Faslı yıldız, sonra da sakatlanınca en ihtiyaç duyulan dönemde takımı yalnız bıraktı.
Yine yaz döneminde kadroya katılan Halil Dervişoğlu, devre arasında Hatay'a kiralandı. Vinicius performansı ile eleştirilirken, Aurier ise henüz ortada görünmedi.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray'ın transfer görüşmeleri için Milano'ya giden Abdullah Kavukcu'nun; Frattesi, Lookman ve Fofana'nın haricinde iki yıldız için daha görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. İşte detaylar... | GS Spor haberleri -
Galatasaray transferde büyük oynamaya devam ediyor. Orta sahaya bir takviye yapmayı hedefleyen sarı-kırmızılıların Juventus'un kaptanı için temaslarını sürdürdüğü iddia edildi. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Atalanta'nın Nijeryalı yıldızı Ademola Lookman için gaza bastı. Sarı-kırmızılı ekip yıldız futbolcunun transferini noktalayıp Fenerbahçe'ye karşı Süper Kupa'nın rövanşını almak istiyor. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira ülkesinde yayın yapan bir radyoya röportaj verdi. Katıldığı programda takım arkadaşı Icardi hakkında da konuşan Torreira "Onun yaşadıkları beni üzüyor" dedi.