UEFA Hakim Ziyech ve Kerem Aktürkoğlu'nu "haftanın enleri" için aday gösterdi!
Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 5. haftasında evinde ağırladığı Manchester United ile 3-3 berabere kalan Galatasaray'da performanslarıyla öne çıkan Hakim Ziyech ve Kerem Aktürkoğlu, "haftanın enleri" adayları arasında yer aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.11.2023 - 12:15
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 5. haftasında konuk ettiği Manchester United ile 3-3 berabere kalan Galatasaray'da performanslarıyla öne çıkan Hakim Ziyech ve Kerem Aktürkoğlu, "haftanın enleri" adayları arasında yer aldı.
UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Manchester United'a karşı 2 gol, 1 asistle oynayan Faslı yıldız Hakim Ziyech, Şampiyonlar Ligi'nde "haftanın oyuncusu" adayları arasında gösterildi.
Lazio-Celtic (2-0) maçında 2 gol kaydeden Ciro Immobile, Benfica-Inter (3-3) maçında Portekiz ekibinin 3 golünü de atan Joao Mario ve Manchester City-Leipzig (3-2) maçında 1 gol, 2 asist ile oynayan Phil Foden, "haftanın oyuncusu" için diğer adaylar oldu.
KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GOLÜ, HAFTANIN EN İYİSİNE ADAY
Galatasaray'a Manchester United karşısında 71. dakikada 3-3 beraberliği getiren Kerem Aktürkoğlu, "haftanın golü" için 4 aday arasında kendisine yer buldu.
Haftanın golü adaylarından 2'si Galatasaray-Manchester United maçında kaydedildi. Kerem Aktürkoğlu dışında, Manchester United'ın ikinci golüne imza atan Bruno Fernandes de adaylar arasında ilan edildi.
Arsenal'den Martin Odegaard'ın Lens'e, Real Madrid'den Rodrygo'nun da Napoli'ye karşı golleri, haftanın en iyileri için adaylar arasında duyuruldu.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray Kulübü, bahis soruşturması kapsamında hak mahrumiyeti cezası alan Eren Elmalı ve Metehan Baltacı için itirazda bulunma kararı aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Geçtiğimiz sezon geçirdiği ağır sakatlık sonrası sahalardan uzun süre uzak kalan Mauro Icardi, sakatlık sonrası gösterdiği performansla eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Arjantinli yıldızla ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Başkanvekili Abdullah Kavukcu, açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Galatasaray'da transfer çalışmaları dört bir koldan devam ediyor. Cimbom ocak ayı için Napoli forması giyen Frank Anguissa'yı gündemine almıştı. Sarı kırmızılıların, Kamerunlu yıldızı ikna edecek formülü bulduğu öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)