Galatasaray'da Kaan Ayhan derbi sonrası Bayern Münih hakkında konuştu!
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray dev derbide Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Zorlu mücadelenin ardından sarı-kırmızılı ekipte Kaan Ayhan önemli açıklamalarda bulundu. İşte Kaan Ayhan'ın sözleri... | Galatasaray haberleri
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray dev derbide Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Zorlu mücadelenin ardından sarı-kırmızılı ekipte Kaan Ayhan önemli açıklamalarda bulundu.
İŞTE KAAN AYHAN'IN SÖZLERİ:
Derbi galibiyeti için mutluyuz ama kırmızı karttan sonra oyunu daha rahat geçirebilirdik. Pres yapmakta zorlandık ev sonrasında zorlandık. Mutluyuz ama analizini yaparak, inşallah daha iyi bir oyun sergileriz.
Her maçta pozisyonum değişiyor ama bu güvenim. Okan Buruk ile iletişimimiz bu şekilde. Takım için ve kendi adıma mutluyum. Buralara gelmek için çok çalıştım. Galatasaray'ın için en iyi şekilde mücadele ediyoruz. Kimin oynayacağına hoca karar verir. Çok başarılı dönem geçiriyoruz. İnşallah böyle devam eder.
Bayern Münih'i geçmişten tanıyorum ama bu sezonu analiz etmedik. Analizlerimizi yapacağız. İyi defans yapmazsanız, zor duruma sokabilirler. Manchester United maçından daha iyi oynayarak Münih'in işini zorlaştırmak ve puan toplamak istiyoruz.