Okan Buruk 3 puan istiyor! İşte Galatasaray'ın Başakşehir maçı 11'i
Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Başakşehir'e konuk oluyor. Bu zorlu mücadele için Teknik Direktör Okan Buruk 11'ini belirledi. İşte detaylar... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.09.2023 - 06:40
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında bugün RAMS Başakşehir'le karşılaşacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılacak maç, saat 20.00'de başlayacak. Müsabakayı hakem Kadir Sağlam yönetecek. Ligde 4 maça çıkan sarı-kırmızılı takım, 3 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Sarıkırmızılı ekipte kritik müsabaka öncesi eksik oyuncu bulunmuyor. Bir maçı eksik Galatasaray, aynı sayıda maçı bulunan lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor. Sezona iyi başlayamayan RAMS Başakşehir ise 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 3 yenilgi yaşadı. Turuncu-lacivertliler, 3 puanla haftaya 16. sırada girdi.
Başakşehir ile Galatasaray, Süper Lig'de bugüne kadar 30 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 15 kez sahadan 3 puanla ayrıldı.
GÖZLER ICARDI'DE
Galatasaray'da sezona iyi başlayan Mauro İcardi, Başakşehir'e karşı da takımının en önemli gol umudu olacak. Sarı-kırmızılı ekibin geçen sezonki şampiyonluğunda başrolü oynayan futbolculardan olan Arjantinli yıldız, bu sezona da etkileyici bir giriş yaptı. 30 yaşındaki santrfor, bu sezon çıktığı 9 resmi maçta 8 kez fileleri havalandırdı. Süper Lig'de forma giydiği son 3 müsabakada 5 gol atan İcardi, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 kez skoru değiştirerek takımına katkı verdi. Kopenhag karşısında pozisyonları gole çeviremeyen yıldız futbolcu, Başakşehir'i gözüne kestirdi.
KADRO DEĞİŞECEK
Bu sezon düzenli olarak aynı isimleri ilk 11'de oynatan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Başakşehir karşısında bazı değişiklikler yapmayı planlıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, ilk olarak sol bekte Angelino yerine Kazımcan Karataş'a şans vermeyi planlıyor. Ayrıca Kerem Demirbay'ı yedeğe çekecek olan Buruk, orta sahayı Torreira- Oliveira ikilisine teslim edecek. Kopenhag maçının yıldızı Tete de bugün ilk 11'deki yerini alacak. Ziyech ise bu kez maça yedek başlayacak.
İŞTE BAŞAKŞEHİR - G.SARAY MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ
Başakşehir: Volkan, Duarte, Cemali, Lima, Karzev, Aleksic, Berkay, Serdar, Deniz, Pelkas, Piatek
Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Oliveira, Tete, Kerem, Mertens, Icardi
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Galatasaray haberleri: Suudi Arabistan kulüplerinden NEOM SC Teknik Direktörü Christophe Galtier, Galatasaray'ın da ilgilendiği oyuncu Benjamin Pavard'ı takımda görmek istediğini deklare etti. İşte ayrıntılar... -
Son dakika Galatasaray transfer haberi | Kaleci transferi için uzun süredir Manchester City'nin Brezilyalı file bekçisi Ederson ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray, mutlu sona ulaşmaya çok yakın. İngiliz ekibini ikna etme çabasını sürdüren sarı-kırmızılıların, deneyimli eldivenle ise yüzde 100 anlaşmaya vardığı ileri sürüldü. İşte detaylar… (GS spor haberleri) -
Galatasaray, Brezilya ekibi Internacional’de forma giyen 24 yaşındaki stoper Vitão’yu gündemine aldı. Sarı-kırmızılılar, oyuncuyu izlemek için Brezilya'ya temsilcilerini gönderdi. -
Galatasaray, Fildişili stoper Wilfried Singo’nun transferi için Monaco ile prensip anlaşmasına vardı. 24 yaşındaki oyuncu İstanbul’a gelerek sağlık kontrollerinden geçecek. İşte detaylar...