CANLI
SKOR

Fenerbahçe Galatasaray derbisi sonrası Dursun Özbek konuştu

Galatasaray, Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından başkan Dursun Özbek konuştu. Özbek, "5 tane attık, 3'ünü saydılar. 6-7 olabilecek bir maçtı ama olmadı. Taraftarımız 7 gole alıştı. İnşallah bundan sonraki maçlarda gol vuruşlarını daha iyi yaparlar." dedi.

Fenerbahçe Galatasaray derbisi sonrası Dursun Özbek konuştu

Bu maçlar gazete yapraklarında değil sahada oynanıyor. Yüreğini ortaya koyan ve inanmış bir takımınız varsa o da sonuç alıyor. Takımımı tebrik ediyorum. Galatasaray'ı artık daha yakından inceleyip ona göre yorum yaparlarsa seviniriz.

5 tane attık, 3'ünü saydılar. 6-7 olabilecek bir maçtı ama olmadı. Taraftarımız 7 gole alıştı. İnşallah bundan sonraki maçlarda gol vuruşlarını daha iyi yaparlar.

Bundan sonra Galatasaray şov devam ediyor. Mayısta taraftarlarımızla şampiyonluğu kutlayacağız inşallah.

Okan Buruk'u biz seçtik. Icardi oyundaydı. 1 gol, 1 asist yaptı 15 dakikada. 15 dakikada 1 gol 1 asist. Attığı gol nadir gollerden birisidir. Icardi bizim oyuncumuz. Son derece başarılı. Icardi'nin 90 dakikaya ihtiyacı yok. 15 dakikada işini görüyor.

A Spor
UYGULAMALARIMIZI İNDİRİN!