Adana Demirspor-Galatasaray maçında sakatlanmıştı! İşte Leo Dubois'nın son durumu
Galatasaray haberi: Sarı-kırmızılı ekibin Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor deplasmanına konuk olmuştu. Galatasaray formasıyla karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ve sol bekte mücadele eden Leo Dubois, sakatlık yaşayarak kenara gelmişti. Fransız oyuncunun son durumu netlik kazandı. İşte detaylar... (GS spor haberi)
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor deplasmanına konuk oldu.
Mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.
Karşılaşmada sakatlanan Leo Dubois, sarı-kırmızılı taraftarları korkutmuştu.
Galatasaray'da Adana Demirspor maçıyla birlikte ilk kez 11'de sahaya çıkan Leo Dubois, mücadelenin son anlarında sakatlanıp, çıkmıştı.
Fransız oyuncunun son durumu netlik kazandı.
Fanatik'in haberine göre deneyimli futbolcunun durumuyla ilgili ise korkulan bir gelişme yaşanmadı.
28 yaşındaki savunmacının, kramp nedeniyle kenara alındığı öğrenildi.
İzin sonrasında Dubois'in takımla birlikte çalışacağı belirtildi.
Sakatlık dönen Dubois geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına açıklamalarda bulunmuştu.
İşte Fransız oyuncunun öne çıkan sözleri…
"Sezon başında bir sakatlık yaşadım. Bu da benim biraz frenlememe sebep oldu."
"Şu anda yüzde 100'ümle geri döndüm ve takıma yardımcı oluyorum."
"Fiziksel olarak iyi olduğumu düşünüyorum ve oynadığım için çok mutluyum."
"Rekabet olması benim açımdan büyük mutluluk yaratıyor. Şampiyon olmak için rekabetin olacağı söylenmişti. Şampiyonluk için buna ihtiyacınız var."
"Takım için bu pozitif bir anlam taşıyor. Şu anda sol tarafta oynuyorum. Daha önceki takımlarımda solda ve sağda oynadım. Benim için çok fark etmiyor. Ne tarafta görev verilirse orada oynarım."