GALATASARAY TRANSFER HABERİ - Aslan'a Nelsson piyangosu! İşte o teklif...
Galatasaray transfer haberi: Sarı-kırmızılı takım Süper Lig tarihindeki en kötü sezonlarından birini geçirse de Kopenhag'dan kadroya dahil edilen Victor Nelsson, gösterdiği performansla Avrupa devlerinin radarına girmişti. Danimarkalı savunmacı için İtalyan devinin Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlandığı ifade edildi. İşte o teklifin detayları... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.06.2022 - 06:40
Galatasaray camiası seçime odaklanırken bazı oyuncular Avrupa takımlarının radarında…
Sezon başında 7 milyon Euro'ya Kopenhag'dan alınan Victor Nelsson için Torino teklifini hazırladı.
Uluslar Ligi'nde Avusturya-Danimarka maçına ilk 11'de başlayan Nelsson için Torino temsilcileri tribündeydi.
İtalyan ekibi, Brezilyalı stoperi Bremer Silva'yı 30 milyon Euro bedelle Inter'e satmaya hazırlanırken yerini Nelsson ile doldurmak istiyor.
Sabah'ın haberine göre 12 milyon Euro'luk bir teklif ile Galatasaray'ın kapısını çalmayı planlayan Torino, seçimi bekliyor.
CENK ERGÜN DEVREDE
Şu anda menajerlik yapan Galatasaray'ın eski sportif direktörü Cenk Ergün'ün transferde devrede olduğu iddia edildi.
Ergün'ün, Eşref Hamamcıoğlu seçilirse Sportif AŞ'ye gireceği konuşulsa da sonrasında iki yönetime de aynı mesafede olduğu bilgisi paylaşılmıştı.
Kariyerinde 35 kez Danimarka U21 takımı formasını giyen 23 yaşındaki oyuncu, 5 kez de A milli takımda oynadı.
Nelsson, bu sezon toplamda 44 kez Galatasaray formasını giydi.
Danimarkalı savunmacı bu maçlarda 1 gol 1 asistle oynadı.
Genç stoper, savunmada yaptığı başarılı hamleler dikkat çekti.
Nelsson, Fatih Terim döneminde Kopenhag'dan 7 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti.
B PLANI HAZIR!
İtalyan basınına göre G.Saray, Sassuolo'dan Vlad Chiriches için nabız yoklayacak.
1 yıl kontratı kalan 32 yaşındaki Rumen stoper, Nelsson ve Marcao'nun satışına göre B Planı olarak tutuluyor.
Tecrübeli stoper geçtiğimiz sezon İtalyan ekibiyle 29 maça çıktı.
DİĞER HABERLER
-
TFF, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından PFDK sevklerini açıkladı. -
Kadıköy'de oynanan ve 1-1 sonuçlanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sonrası Yasin Kol'a tepkiler bitmiyor. Sarı kırmızılılarda Başkan Dursun Özbek ile Sportif A.Ş. Başkan Vekili Abdullah Kavukcu, TFF ile bir görüşme gerçekleştirdi. İşte TFF'nin Yasin Kol kararı... -
Fenerbahçe'ye karşı deplasmanlara 5 kez konuk olan Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, 3 galibiyet elde ederken iki kez berabere kaldı ve hiç yenilmedi. İşte ayrıntılar... -
Galatasaray, Kadıköy'de Fenerbahçe ile oynanan derbide Leroy Sane'nin golü sonrası Kazım Karataş'ın suratına isabet eden çakmakla ilgili paylaşım yaptı. Sarı kırmızılı kulüp paylaşımda "İnsanlık dışı görüntüler" ifadelerini kullandı.