Gelecek sezon Süper Lig'de en az 4 yerli oyuncu ile oynamak zorunda olan Galatasaray, yerli oyuncuları markaja alacak. Yeni bir liste oluşturan sarı-kırmızılılar önceliği kontratı sezon sonunda bitecek oyunculara verdi.
GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Cimbom'dan yerli atağı! Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yıldızları...
Sezon sonunda kadrosunda büyük bir revizyona gidecek Galatasaray'da, yerli sıkıntısı baş gösterdi. Sarı-kırmızılılarda Arda Turan, Fatih Öztürk ve Semih Kaya'nın sözleşmeleri bitiyor. Kerem Aktürkoğlu'nun ise satış listesine konulması beklenirken; Cimbom gözünü ezeli rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe'yle sözleşmeleri bitecek Berke Özer, Ferdi Kadıoğlu ve Güven Yalçın'a göz dikti. İşte detaylar... | Galatasaray transfer haberleri (GS spor haberi)
Galatasaray Haberleri Yayın Tarihi: 20.02.2022 - 12:00 Güncelleme Tarihi: 20.02.2022 - 12:42

Fotomaç'ın haberine göre; Fenerbahçe ile sözleşmeleri bitecek olan Ferdi ve Berke, Beşiktaş ile kontratı sona erecek Güven listenin ilk sırasında... Ayrıca yurt dışında forma giyen birçok isimle de ilgileniyor.