Engin Baytar'dan Galatasaray yorumu! "Şampiyonluk artık çok zor"
Eski Galatasaraylı futbolcu Engin Baytar, sarı kırmızılı kulübün son durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Baytar, "Bana sorarsanız tamamen Avrupa'ya odaklanmış bir Galatasaray var. Son maçta büyük bir yara aldı, bu saatten sonra havlu attı diyemeyeceğim ama çok zor bu saatten sonra şampiyon olması." dedi. | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.12.2021 - 10:44
- Güncelleme Tarihi: 03.12.2021 - 10:57
Galatasaraylı eski futbolcu Engin Baytar, TRT Spor'a konuştu.
Engin Baytar, Galatasaray'ın Avrupa'daki konsantrasyonunun ligde olmadığını belirterek şampiyonluğun çok zor olduğunu belirtti.
"HAVLU ATTI DİYEMEM AMA ÇOK ZOR"
"Çok farklı bir Galatasaray var, lig ve Avrupa arasında." diyen Baytar, "Bana sorarsanız tamamen Avrupa'ya odaklanmış bir Galatasaray var. Son maçta büyük bir yara aldı, bu saatten sonra havlu attı diyemeyeceğim ama çok zor bu saatten sonra şampiyon olması." dedi.
"GENÇ DE OLSANIZ ŞAMPİYONLUĞA OYNANMASI LAZIM"
Eski futbolcu, "Fatih hoca zaten 3-4 senelik projesi olduğunu söylemişti. Yine de ne olursa olsun ne kadar genç futbolcu da olursanız olun şampiyonluğa oynanması lazım. Galatasaray forması giyiyorsunuz, sadece Avrupa maçlarında değil Süper Lig maçlarında da göstermelisiniz" ifadelerini kullandı.
"BİRAZ DAHA FAZLASINI YAPACAKLAR Kİ..."
Engin Baytar, "Arkada Marcao iyi, Nelsson'la iyi ikili oldular ama ben hücum oyuncusu olduğum için Kerem'le Halil derim, orta sahada da Berkan derim. Onların iyi olması, Galatasaray'ın da iyi olması lazım, biraz daha fazlasını yapacaklar ki Galatasaray daha iyi olsun. Galatasaray eski günlerine dönecektir" ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında oynanacak olan Eyüpspor - Galatasaray karşılaşmasının tarihinde değişikliğe gidildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Transfer döneminin sonuna kadar Hakan Çalhanoğlu'nu renklerine katmak isteyen fakat Inter engelini aşamayan Galatasaray, transferde yeni bir formülün peşinde. Sarı-kırmızılılar Hakan Çalhanoğlu transferinden tamamen vazgeçmiş durumda değil. İşte detaylar... -
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da flaş bir iddia gündeme geldi. Sarı-kırmızılıların geçtiğimiz sezon Malmö ile oynadığı maçta etkili bir performans sergileyen genç futbolcuyu transfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Yaz transfer döneminde Barış Alper Yılmaz için Galatasaray'ın kapısını birçok kez çalan NEOM SC'nin, milli oyuncu için ısrarı bitmiyor. (GS Spor haberleri)