GALATASARAY HABERLERİ: Galatasaray'ın gündemindeki Aliou Dieng'den transfer itirafı!
Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz transfer döneminde kadrosuna katmak için yoğun uğraşlar verdiği Aliou Dieng, transfer sürecine dair ilk kez konuştu. Dieng yaptığı açıklamada, sarı kırmızılılardan kendisine bir transfer teklifinin geldiğini ancak müzakerelerin nasıl ilerlediğini bilmediğini söyledi. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.11.2021 - 14:57
Galatasaray, geçtiğimiz yaz transfer sezonunda ön libero mevkini Aliou Dieng ile doldurmak istiyordu ancak bu operasyon bir sonuca varmamıştı.
Dieng, konuya ilişkin yaptığı açıklamada Galatasaray'ın kendisine bir transfer teklifini doğrduladı ancak detaylara dair bilgisinin olmadığını söyledi.
"TEKLİF VARDI"
Dieng, konuşmasında "Geçen yaz [Galatasaray'dan] bir teklif vardı ama müzakerelerin nasıl ilerlediğini bilmiyorum. Ayrıntılara dair bilgim yok. Şu anda tek bildiğim şey Al Ahly kulübü oyuncusu olduğum ve kıtanın en iyi takımında oynadığım için mutluyum. Burada oynamak kolay değil." dedi.
Aliou Dieng, bu sezon toplamda 4 karşılaşmada forma giyerken 1 gol üretti. Öte yandan yıldız isim Mali milli takımı ile 18 maçta 1 kez rakip fileleri sarstı.
Aliou Dieng'in mevcut piyasa değeri 2 milyon euro.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray, 2025-26 sezonu Şampiyonlar Ligi ilk maçında Eintracht Frankfurt ile deplasmanda karşılaşacak. Alman basınında yer alan habere göre Galatasaray, yaz transfer dönemindeki kaleci arayışında, rakibi E. Frankfurt'un kalecisi ile ilgilendi. İşte detaylar... -
Galatasaray transfer haberleri | Galatasaray, transferin son günlerine kadar kaleci arayışına devam etmiş ve dönemin nihayetinde Uğurcan Çakır'ı kadrosuna katmıştı. Sarı-kırmızılıların kaleci arayışında olduğu dönemde, adı Galatasaray ile anılan Emiliano Martinez transferinin perde arkasını İtalyan gazeteci açıkladı. İşte detaylar... | GS Spor haberleri -
Trendyol Süper Lig'e 5'te 5 yaparak namağlup başlayan Galatasaray, gözünü rekora dikti. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Eintracht Frankfurt maçının ardından ligde 6. hafta mücadelesinde TÜMOSAN Konyaspor ile karşı karşıya gelecek olan sarı kırmızılılarda hedef galibiyet. İşte detaylar... | Son dakika GS spor haberleri -
2025-26 Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına çıkacak olan Galatasaray'ın Eintracht Frankfurt karşılaşması maçında düdük çalacak hakem belli oldu.