GALATASARAY HABERLERİ - Cimbom'da Sacha Boey depremi! Florya'da antrenmanda...
Galatasaray'da uzun yılların ardından aranan sağ bek olarak gösterilen Sacha Boey'nin sakatlığı moralleri bozdu. Fransız sağ bek Florya'da kondisyoner eşliğinde yaptığı depar çalışmasında kendisini zorlayınca adalesinde sertleşme oluştu ve 4 hafta sahalardan uzak kalacak. (GS spor haberleri)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.11.2021 06:40
G.Saray'da Sacha Boey depremi yaşanıyor. Eylül ayında sol üst arka adalesinde yırtık ve kanama tespit edilen Boey, %100 hazır olmadan Marsilya deplasmanına çıkınca sakatlığı nüksetmişti. Ekim ayındaki milli arayı tedavi olarak geçiren Fransız sağ bek, Beşiktaş derbisine saklanmıştı.
İki hafta önceki Lokomotiv Moskova maçı için Rusya'ya götürülmeyen Boey, Florya'da kondisyoner eşliğinde yaptığı depar çalışmasında kendisini zorlayınca adalesinde sertleşme oluştu. Sabah'ın haberine göre; tekrar sakatlanan ve sahalara dönüş süreci 1 ay daha uzayan Boey, tedavisi için ülkesi Fransa'nın yolunu tuttu.
DİĞER HABERLER
-
Lille karşısında sergilediği futbolla beğeni toplayan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Fenerbahçe derbisi öncesinde oyuncularından aynı tempoyu istedi. Sarı-kırmızılıların derbideki planı, yüksek pres ve 90 dakika boyunca sürdürülecek yoğun oyun olacak. İşte Okan Buruk'un oyuncularla toplantısından öne çıkan detaylar... -
Trendyol Süper Lig'de gözler Galatasaray-Fenerbahçe derbisine çevrildi. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren dev mücadele öncesinde iki takımın muhtemel 11'leri, öne çıkan istatistikler ve son gelişmeler merak konusu oldu. -
Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesi ilk 11 büyük ölçüde netleşti. Teknik direktör Okan Buruk'un Lille maçına göre tek değişiklik yapması beklenirken orta sahadaki tercihini Mario Lemina'dan yana kullanacağı öne sürüldü. -
Hüseyin Özkök, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi öncesinde A Spor'a değerlendirmelerde bulundu. Özkök, sarı-kırmızılıları bir adım önde gördüğünü belirtirken Fenerbahçe'nin galibiyetinin de sürpriz olmayacağını ifade etti.