Galatasaray'ın transfer etmek istediği Gedson Fernandes'te kritik tarih 24 Ağustos!
Orta saha bölgesi için geçtiğimiz sezon devre arasında kiraladığı Gedson Fernandes'i düşünen Galatasaray, Portekizli yıldızı renklerine bağlamak istiyor. Benfica, Cimbom'dan 10 günlük bir süre istedi. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray transfer haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.08.2021 - 06:40
Galatasaray, Gedson Fernandes için beklemeye geçti. Sarı-kırmızılılar, Fotomaç'ın Portekiz basınından derlediği habere göre; 2 milyon euro'su peşin, 8 milyon euro'su taksitle 10 milyon euro önerdi. Benfica ise Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı PSV maçlarının sonucuna göre kararını vereceğini iletti. Play-off'ta PSV ile 18 Ağustos ve 24 Ağustos'ta iki maça çıkacak Benfica'nın ne tür bir yol izleyeceği bilinmiyor. Portekiz'den gelen bir başka haber ise; Benfica'nın 22 yaşındaki oyuncuyu kesinlikle kiralamak istemediği ve üç talibinin bulunduğu belirtiliyor.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa'yı mağlup eden Galatasaray'da Gabriel Sara galibiyeti değerlendirdi. İşte Sara'nın sözleri... -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 17’nci haftasında evinde Kasımpaşa’yı 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından sarı kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 17’nci haftasında evinde Kasımpaşa’yı 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından sarı kırmızılılarda Yunus Akgün açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de Galatasaray Kasımpaşa'yı mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekibin genç futbolcusu Kazımcan Karataş karşılaşmayı değerlendirdi.