Son dakika spor haberi: Galatasaray St Johnstone karşısında tur için sahada! İşte Fatih Terim'in 11'i
Galatasaray'da son dakika haberi... Sarı kırmızılılar, ilk maçından 1-1'lik eşitlikle ayrıldığı UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda rövanş mücadelesine çıkıyor. Galatasaray, St. Johnstone'u deplasmanda mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıkmak istiyor. İşte Fatih Terim'in St Johnstone maçı 11'i ve dev maça dair bilmeniz gerekenler...
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 12.08.2021 - 06:40
Galatasaray, rövanşı kazanması halinde üst tura yükselecek. Müsabakanın beraberlikle tamamlanması durumunda uzatma devrelerine geçilecek, burada da eşitliğin bozulmaması halinde ise tur atlayan tarafı penaltılar belirleyecek. Sarı-kırmızılı takım, yenilmesi durumunda ise bu organizasyona veda edecek.
ST. JOHNSTONE - GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ
St. Johnstone: Clark, Kerr, Godon, Mccart, Mccann, Wotherspoo, Rooney, Devine, Davidson, O'Halloran, Kane
Galatasaray: İsmail, Boey, Luyindama, MArcao, Aanholt, Emre, Taylan, Kerem, Berkan, Babel, Diagne
YENİ RAKİP RANDERSGalatasaray, turu geçmesi halinde Avrupa Ligi play-off turunda Danimarka ekibi Randers ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, elenmesi durumunda ise UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Sırbistan ekibi Vojvodina ile Avusturya temsilcisi LASK arasındaki eşleşmenin galibiyle mücadele edecek.
FORVETTE DEĞİŞİM
Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmek isteyen Galatasaray'da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Bu nedenle erken gol bulmak isteyen Fatih Terim, son dönemde formsuzluğuyla dikkat çeken Mohamed'i kenara çekecek. İleri uçta Babel ile birlikte Diagne'ye şans verecek.
KALE İSMAİL ÇİPE'NİN
İlk maçta kırmızı kart gören Muslera bugün yok. Fatih Öztürk de UEFA'ya bildirilmediği için kadroda yer alamayacak. Terim, bu nedenle zorlu maçta İsmail Çipe'ye şans verecek. Ayrıca Berk Balaban ile Jankat Yılmaz da dahil edildi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray ile Trabzonspor arasında 5 Ocak 2026 tarihinde Gaziantep'te oynanacak Turkcell Süper Kupa yarı final mücadelesinin biletleri satışa sunuldu. -
Galatasaray'ın Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen ile Fenerbahçe'nin Faslı santrforu Youssef En-Nesyri, 2025 yılında Avrupa'nın en büyük 10 liginde en fazla gol atan 10 futbolcu içinde yer aldı. -
Galatasaray'ın transferde adı bir süredir anılan Umut Tohumcu transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Alman basını genç orta sahanın kiralık olarak Holstein Kiel'e gitmeye çok yakın olduğunu duyuruldu. İşte detaylar… (GS spor haberleri) -
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Tümosan Konyaspor, Galatasaraylı Berkan Kutlu'yu resmen kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Yeşil-beyazlı kulüp, 27 yaşındaki oyuncuyla prensip anlaşmasına vardı. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)