Mustafa Cengiz'den Kerem Aktürkoğlu'na övgü!
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılıların yeni transferi Muhammed Kerem Aktürkoğlu'ndan çok umutlu olduğunu söyledi.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 02.09.2020 - 19:48
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yeni transferleri Muhammed Kerem Aktürkoğlu hakkında kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Cengiz, Kerem'in sarı-kırmızılılara uzun yıllar hizmet edeceğine inandığını belirterek, "Ben sevgili Kerem'den çok umutluyum. Karakterinin de düzgün olduğuna inanıyorum. Yeteneği ile buraya geldi ve bunu başaracağına inanıyorum. Galatasaray bir dünya markası. Transferleri elimizden geldiğince seçerek, itina göstererek yapıyoruz. Hiçbir kulüple transfer yarışı, harcama yarışı içinde değiliz. Hem taraftarlarımızın talebini hem de kulübümüzün mali sportif ve idari kriterlerine azami dikkat göstererek, har vurup harman savurmadan, çok dikkatli seçerek yaptığımıza inanıyorum. Tercihlerimiz kesinlikle taraftarlarımızın beklentisi olan optimal düzeyde. Allah utandırmasın. Camiamıza sevgili Kerem'in çok uzun yıllar hizmet edeceğine inanıyorum. Roma bir günde kurulmadı. Azmedecek, bekleyecek, mücadele edecek, o formayı da kapacak ve inşallah tamamına erdirecek. Galatasaray'da daha büyük görevler alacak inşallah" diye konuştu.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin resmi X hesabı, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Barış Alper Yılmaz ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe eski yöneticisi Hakan Safi'nin, Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşme şartları hakkında yaptığı açıklamaları yorumladı. Başkan Özbek, "Konuyla ilgili bir çalışma başlatıldığı söylendi. Bundan sonrasını dikkatle izleyeceğiz. Konunun herkesi en üst seviyede ilgilendirdiğini düşünüyorum. Konuya Türk futbolunun sorunu olarak eğilmek lazım." dedi. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray Kulübü'nün kuruluşunun 120. yılı etkinlikleri kapsamında Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde yapılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Tevfik Fikret ve Ali Sami Yen heykelinin yer aldığı anıt için açılış töreni düzenlendi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray ile Çağdaş Faktoring arasında kadın basketbol takımı isim ve göğüs sponsorluğu anlaşmasının imza töreni gerçekleştirildi. Törende Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de açıklamalarda bulundu. Başkan Özbek, Mauro Icardi ve Barış Alper Yılmaz'ın sözleşme durumlarına açıklık getirdi. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)