Onyekuru'ya sürpriz talip! Olympiakos Onyekuru'yu istiyor
Galatasaray'ın son şampiyonluğunda büyük katkı sahibi olan ve geçtiğimiz transfer döneminde Monaco'dan tekrar kiralanan Henry Onyekuru için Yunanistan'ın köklü kulüplerinden Olympiakos nabız yokluyor.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.05.2020 17:59
- Güncelleme Tarihi: 26.05.2020 23:54
Son şampiyonlukta muhteşem bir katkı sunan ardından Monaco'nun yolunu tutan Onyekuru, geçtiğimiz transfer döneminde Galatasaray'a geri döndü. Performansına kaldığı yerden devam eden ve taraftarın çok sevdiği Henry Onyekuru'ya transferde rakip çıktı. TRT Spor'un haberine göre, gelecek sezonlar için de takımda düşünülen Nijeryalı yıldıza Yunanistan'dan talip var. Nijeryalı oyuncu için, Olympiakos'un da devreye girdiği öne sürüldü.
Yönetim, Onyekuru'yu 1 sezon daha kiralamak için Monaco kulübü ile temas halinde. Yunan basınında çıkan haberlerde Olympiakos'un da Onyekuru'yu kiralamak istiyor. Fransız ekibi Monaco ise, mali tedbir olarak içlerinde Onyekuru'nun da olduğu birçok futbolcusunu satış listesine koydu.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da Gençlerbirliği maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Rafael Leao'nun sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı. -
2027 yılında başkanlık seçimine hazırlanan Boca Juniors'ta transfer çalışmaları hız kazandı. Arjantin ekibinin, Galatasaray forması giyen yıldız futbolcuyu seçim vaadi olarak gündemine aldığı öne sürüldü. İşte sarı-kırmızılılara yıldız futbolcu için yapılacak teklif... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Sporting ve Barcelona karşısında aldığı mağlubiyetlerin ardından orta saha transferine yönelen Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Lesley Ugochukwu'nun beklentileri karşılayamaması, Mario Lemina ve Gabriel Sara'nın formsuzluğu sonrası harekete geçen sarı-kırmızılıların, İtalya Serie A devi Juventus'un yıldızını ocak ayında gündemine aldığı öne sürüldü. İşte transferin detayları... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Lille ile karşılaşacak Galatasaray'da Wilfried Singo, takımla çalışmalara başladı.