Ahmet Özdoğan: Aralık ayında seçim yapılır
Galatasaray'ın seçime gitmesi gerektiğinin mahkeme kararıyla ortaya çıktığını söyleyen eski başkan adayı Ahmet Özdoğan, "Seçim süreci başladı. Aralık ayının sonunda Galatasaray seçimini yapar" dedi.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 12.11.2019 07:40
Galatasaray'ın eski başkan adaylarından Ahmet Özdoğan, "Galatasaray'ın seçime gitmesi gerektiği mahkeme kararıyla ortaya çıktı" diye konuştu. Seçim kararı alınmamasının sıkıntılara yol açtığını belirten Özdoğan, "Seçim tartışmaları bölünmelere yol açıyor. Artık mahkeme kararını verdi. Seçim süreci başladı. Aralık ayının sonunda Galatasaray seçimini yapar" dedi. Özdoğan, yönetimin seçim kararı almama ihtimaliyle ilgili, "O da bir hukuki süreçtir. Ama onun olmasını istemeyiz" ifadesini kullandı. Yeni yönetimin 1.5 yıllığına seçileceğini de sözlerine ekledi.
'ADAYIM' DEMEK ÇOK AYIP
Ahmet Özdoğan, seçim sürecini yakından takip ettiklerini ancak henüz adaylığıyla ilgili verilmiş bir kararları olmadığını kaydetti. "Sorunları birleşerek çözebiliriz" diyen Özdoğan şöyle devam etti: "Şu anda başkan adayıyım demek çok ayıp. Mahkeme kararı var ama seçim kararı açıklanmadı. Yönetim seçim kararı alsın. Süreç içinde oturulur, konuşulur."
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Tümosan Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Ara transfer çalışmalarına erkenden başlayan Fenerbahçe ve Galatasaray ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Her iki takımın da ocak ayı öncesi aynı yıldızın peşinde olduğu ortaya çıktı. Konuya dair haberi ise İngiliz basını duyurdu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Galatasaray haberleri (FB GS spor haberi) -
Kadınlar Futbol Süper Ligi’nin 8. haftasında oynanan maçta Galatasaray, deplasmanda Yüksekova Spor ile 1-1 berabere kaldı. -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılılarda, Fenerbahçe derbisinin yıldızlarından o ismin, Konya'da forma giyemeyeceği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)