Hal ve gidişat kötü!
Yeni ve yıldızlarla dolu bir kadro ile yola çıkan sarı-kırmızılı ekip, Beşiktaş’a yenilerek aldığı kötü sonuçlara bir yenisini daha ekledi. Bu sezon çıktığı 12 maçta sadece 3 galibiyet alan ve büyük hayal kırıklığı yaşatan Cimbom’da Terim ve oyuncular hedef tahtasında.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.10.2019 07:40
Geçtiğimiz iki sezonda Türkiye'de alınmadık kupa bırakmayan Galatasaray, eski günlerini aratıyor. Son 2 yıl içerisinde 2'si Süper Lig şampiyonluğu olmak üzere Türkiye'de yarıştığı 6 kupanın 4'ünü kaldıran sarı-kırmızılılar yeni sezonda adeta dökülüyor. Sezon başında kadrosunu yeniden kuran ve birçoğu dünya yıldızı olmak üzere 14 futbolcu transfer eden Cimbom, ezeli rakibi Beşiktaş'a yenilerek aldığı kötü sonuçlara bir yenisini daha ekledi.
9 HAFTADA 14 PUAN UÇTU
Siyah-beyazlı rakibi karşısında etkisiz bir futbol ortaya koyan ve pozisyon bulmakta zorlanan G.Saray, 9 hafta sonunda 14. puanını kaybetti. Sadece 3 galibiyeti bulunan Aslan, geri kalan 6 maçta ise 4 beraberlik ve 2 mağlubiyete imza attı. Kötü gidişatı ligle de sınırlı değil. Şampiyonlar Ligi'nde henüz galibiyet alamadı. Devler Arenası'nda 3 karşılaşmaya çıkan sarı-kırmızılılar, 2 mağlubiyet ve bir beraberlik yaşadı ve taraftarını üzdü.
YENİ FORVETLER FOS ÇIKTI
Galatasaray'da en büyük sorun forvet bölgesinde yaşanıyor. Falcao, Andone, Babel ve Adem Büyük ile hücum hattını güçlendiren Cimbom, bu sezon toplamda çıktığı 12 karşılaşmanın 7'sinde gol atmayı başaramadı. Ligde 9 gol atıp, 9 gol yedi ve averajı 9 hafta sonunda sıfırda kaldı. Bu durum Galatasaraylıları korkuturken teknik heyet ve oyuncular eleştirilerin odağında yer alıyor. Herkes Terim'in kötü gidişata el koymasını bekliyor.
AVRUPA'DA KAYIP
Galatasaray, 18 Eylül 2018 tarihindeki 3-0'lık Lokomotif Moskova galibiyetinden bu yana Avrupa'da kazanmaya hasret. Galatasaray bu sezon da Devler Ligi'nde oynadığı 3 maçta galibiyetle tanışamadı. Fatih Terim'li Galatasaray son 10 Avrupa maçında 1 galibiyet alabildi.
ZORLU FİKSTÜR DEVAM EDİYOR
Henüz arzulanan sonuçları alamayan Galatasaray'ı yine zorlu maçlar bekliyor. 1 Kasım'da Rize'yi konuk edecek olan Cimbom, ardından Real Madrid deplasmanına gidecek. Daha sonra da Gaziantep (D), Başakşehir, Club Brugge, Trabzon (D) ile karşı karşıya gelecek.
BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ
Galatasaray, Süper Lig'de 9. haftalar itibarıyla son 30 sezonun en kısır sezonunu yaşıyor. Geride kalan bölümde 9 kez ağları havalandıran sarı-kırmızılı takım, en son 1989- 1990 sezonunda aynı dönemde 9 gol kaydetmişti. Galatasaray, 1989- 1990'dan sonraki sezonların hiçbirinde 11'den aşağı gol atmamıştı.
DEPLASMAN HASRETİ
Galatasaray, deplasmanda oynadığı bir derbiden daha kayıpla ayrıldı. Beşiktaş'a 1-0 yenilen Cimbom, deplasmandaki derbi galibiyeti hasretine son veremedi. Fenerbahçe'yi 1999'dan beri Kadıköy'de deviremeyen sarıkırmızılılar, Beşiktaş'a karşı son deplasman galibiyetini ise 4 Ocak 2015'te almıştı.
GALATASARAY'IN 9 HAFTALIK KARNESİ KIRIKLARLA DOLU:
* Ligde 9 maçta 3 galibiyet alabildi.
* F.Bahçe ve Beşiktaş'a diş geçiremedi.
* 9 gol atıp, 9 da gol yedi. Averajı sıfır.
* Son 30 yılın en kısır sezonunu yaşıyor.
* Son 3 deplasman maçını kazanamadı.
* Şampiyonlar Ligi'nde galibiyeti yok.
* Son 10 Avrupa maçında 1 galibiyet aldı.
* Bu sezon 12 maçın 7'isinde gol atamadı.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Fransız ekibi Lille'i 4-2'lik skorla mağlup etti ve ilk galibiyetini aldı. Mücadele sonrası başta Fransız basınında olmak üzere Avrupa medyasında flaş manşetler atıldı ve Lille'in Galatasaray karşısında çaresiz kaldığı vurgusu yapıldı. İşte o manşetler... -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında deplasmanda Fransız ekibi Lille'e konuk oldu. Sarı kırmızılılar gol düellosuna sahne olan maçtan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı. Öte yandan Cimbom'un Devler Ligi'nde kalan fikstürü merak ediliyordu. İşte Aslan'ın kalan maçları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Fenerbahçe, evinde Slavia Prag ile 2-2 berabere kaldı. Galatasaray ise Fransa'da Lille ile kozlarını paylaştı. Sarı kırmızılılar rakibini 4-2'lik skorla mağlup etti. Alınan sonuçların ardından UEFA Ülke puanımız da güncellendi. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri (FB GS spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Fransız ekibi Lille'e konuk oldu. Sarı kırmızılılar 6 golün çıktığı karşılaşmadan 4-2'lik skorla galip ayrıldı ve Devler Ligi'ndeki ilk 3 puanını hanesine yazdırdı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)