Fatih Terim'den Felipe Melo ve Sneijder itirafı
Fatih Terim, Porto maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında, Wesley Sneijder ile Felipe Melo'nun transfer ihtimali hakkında açıklama yaptı.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.12.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 10.12.2018 18:53
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Porto maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında, Wesley Sneijder ile Felipe Melo'nun transfer ihtimali hakkında açıklama yaptı.
Fatih Terim, Melo ile Sneijder'i geri çağırmaları durumunda iki oyuncunun da zaten geleceğini ifade etti.
Sarı-kırmızılıların eski iki yıldızına övgülerde bulunan Terim, "Bize çok emeği geçmiş, büyük oyuncular. Şartlar ne getirir, bilmiyorum ama şu ana kadar bu konuda bir temasımız olmadı. Ancak onlarla temasımız olması gerekmiyor, bir çağırsak geleceklerini biliyoruz.Galatasaraylılar bu kadarını bilsin yeter. Onların ismini söyleyince bile yüzüm gülüyor" dedi.
DİĞER HABERLER
-
Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde geride kalan kritik haftanın ardından UEFA kulüpler sıralaması güncellendi. İlk 30 basamakta yalnızca tek temsilcimizin yer aldığı listede, bir diğer temsilcimiz ise tam 25 sıra birden tırmanarak büyük bir çıkışa imza attı. İşte UEFA kulüpler sıralamasındaki son tablo... -
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Lille'e konuk olduğu mücadeleye Premier Lig'den 2 dev takımın gözlemci gönderdiği öğrenildi. İngiliz devlerinin, sarı-kırmızılı formayı giyen yıldız oyuncuyu yakın takip ettikleri belirtildi. -
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Süper Lig'den 8 kulübe para cezası verdi. -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 26 Ekim Pazartesi günü Fenerbahçe'yi ağırlayacağı derbi maçın hazırlıklarına başladı.