AC Milan'ın İcra Kurulu Başkanı, Galatasaray - Antalyaspor maçına geldi
Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında oynanan Galatasaray - Antalyaspor maçını takip edenler arasında sürpriz bir isim vardı
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.02.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 13.02.2018 10:36
Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanan Galatasaray-Antalyaspor maçını takip edenler arasında sürpriz bir isim vardı. İtalya Serie A ekiplerinden AC Milan'ın CEO'su olan Çinli iş adamı David Han Li, Galatasaray-Antalyaspor karşılaşmasını Türk Telekom Stadyumu'nda izledi.
İŞ SEYAHATİ İÇİN GELDİ
İş seyahati için İstanbul'a gelen David Han Li, Galatasaray-Antalyaspor maçını takip etmek için Galatasaraylı yetkililer ile iletişime geçti. Sarı kırmızılı yönetim de Çinli iş adamı ve beraberinde geldiği isimlere 2041 numaralı locayı tahsis etti. Han Li, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'le de bir araya geldi ve sohbet etti.
MILAN LAB İÇİN ARAŞTIRMA YAPIYOR
Öte yandan edinilen bilgiye göre AC Milan'ın futbolcu sağlığı gelişimi için kurduğu 'Milan Lab' için çalışmalar yapan Han Li'nin bu yapıyı Türkiye'ye de getirebileceği, Galatasaray'ın da bu ayaklardan birisi olabileceği belirtildi. Özellikle Mustafa Cengiz'le tanışmak isteyen Han Li'nin Türk futbolu ile ilgili bilgi aldığı ifade edildi.
MILAN LAB NEDİR?
2002 yılında Jean-Pierre Meersseman tarafından kurulan Milan Lab, futbolcuların idman verimini artırmak, üst düzey performans almak, sakatlıkları en aza indirip sakatlık dönüş sürelerini kısaltmak gibi konular üzerine bilimsel çalışamalar yapan bir departman. Milan kadrosundaki futbolcuların ilerleyen yaşlarına rağmen üst düzey futbol oynayabilmeleri, Milan Lab'ın başarısı olarak görülüyor.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup eden Galatasaray'da yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu, maçın ardından açıklama yaptı. -
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup eden Galatasaray'da Ismail Jakobs, mücadele sonrası açıklamalarda bulundu. Senegalli futbolcu, salı günü Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Barcelona maçıyla ilgili de konuştu. -
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Kasımpaşa'da Kerem Demirbay, geçtiğimiz günlerdeki açıklamaları nedeniyle kendisine tepki gösteren sarı-kırmızılı taraftarlardan özür diledi. -
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa'yı ağırlayan ve maçtan 3-1'lik galibiyetle ayrılan Galatasaray'da İlkay Gündoğan, Barcelona için, "Oynamıyorum ki niye hazır olayım?” dedi.