'Galatasaray için her şeyi yaptım'
Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, derbi maçta Fenerbahçe'yi yendikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.10.2014 00:00
- Güncelleme Tarihi: 19.10.2014 10:09
Dev maçın her zaman oynadıkları derbilerden biri olduğunu vurgulayan Brezilyalı futbolcu, "Fenerbahçe evinde ve dışarıda kendi oyununu oynamaya çalışan bir takım. Onlara karşı galibiyet aldığımız için taraftarlarımız ve kendimiz adına çok mutluyuz" diye konuştu.
Melo, derbi maçtan önce kendisiyle ilgili iki gazetede çıkan haberlere tepki göstererek, şunları söyledi:
"Her zaman kendi takımım için çalışıyorum. İki gün öncesinde hastanelik oldum. Bu maça yetişebilmek için her şeyi yaptım. O yüzden sizden profesyonellere daha saygılı davranmanızı rica ediyorum. Hiçbir zaman maç öncesinde rakip takım oyuncularıyla ilgili konuşmadım. Böyle haberler yapmayın. Her takıma saygı duyan bir futbolcuyum. Hiçbir zaman maç öncesinde başka futbolcu hakkında konuşmuyorum."
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında temsilcimiz Galatasaray ile karşılaşacak olan Barcelona'da Başkan Joan Laporta, yapılacak maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Laporta, "Avrupa'nın, dolayısıyla dünyanın en iyi futbolunu oynuyoruz." ifadelerini kullandı. -
UEFA Gençlik Ligi'nde Galatasaray, evinde Barcelona'ya 1-0 mağlup oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'da yaz transfer döneminde kadroya katılan Lesley Ugochukwu ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılarda beklenen forma şansını bulamayan 22 yaşındaki futbolcunun devre arasında takımdan ayrılmaya sıcak baktığı öne sürüldü. İşte olası transfer maliyeti ve tüm detaylar... -
Türk futbolunun dört büyük kulübü Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un toplam borcu 108,1 milyar lirayı aştı. En yüksek borç Galatasaray'da bulunurken, gelirine oranla en yüksek borç yüküne sahip kulüp Beşiktaş oldu.