Burak Yılmaz eski takımına teknik direktör olarak geri dönebilir!
Trendyol Süper Lig ekiplerinden son olarak Gaziantep FK'yi çalıştıran Burak Yılmaz'ın, sezon sonunda Lille'in teklif götürebileceği iddia edildi.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.05.2026 13:08
Trendyol Süper Lig'de son olarak Gaziantep FK'yi çalıştıran teknik direktör Burak Yılmaz hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.
Sacha Tavolieri'nin haberine göre Lille, 2020-21 sezonunda takımını oyuncu olarak şampiyonluğa taşıyan isimlerden Burak Yılmaz'ı takımın başına getirmeyi planlıyor.
40 yaşındaki teknik adama, Belçika ve Fransa'dan farklı kulüplerin de teklif götürmeyi planladığı aktarıldı.
KONTRATI BU YAZ SONA ERİYOR
Fransız ekibi, Ligue 1'in bitimine 3 hafta kala 57 puanla 4. sırada bulunurken teknik direktör Bruno Genesio'nun Lille ile olan kontratının bu yaz sona ereceği hatırlatıldı.
İŞTE O HABER
DİĞER HABERLER
-
İspanya La Liga’da 34. hafta heyecanı kritik bir mücadeleyle devam ediyor. RCD Espanyol, sahasında şampiyonluk yarışındaki Real Madrid’i konuk ediyor. Karşılaşma, RCDE Stadium’da oynanacak. Futbolseverler ise “Real Madrid maçı saat kaçta?” ve “Espanyol - Real Madrid maçı hangi kanalda?” sorularının yanıtını araştırıyor. -
İspanya La Liga’da Avrupa Ligi biletini cebine koymak isteyen Real Betis ile ligde kalma umutları pamuk ipliğine bağlı olan son sıradaki Real Oviedo karşı karşıya geliyor. Ligin iki ucundaki bu kritik randevu için tüm detaylar netleşti. İşte Real Betis - Real Oviedo maçına dair detaylar... -
İspanya La Liga’da Avrupa hedefiyle yoluna devam eden Getafe, sahasında Rayo Vallecano'yu konuk ediyor. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi potasını yakından ilgilendiren bu kritik mücadele için tüm detaylar netleşti. İşte Getafe - Rayo Vallecano maçına dair detaylar... -
Galatasaray-Trabzonspor transfer haberleri: Trendyol Süper Lig'de sezonun ardından Galatasaray ve Trabzonspor, yeni sezon kadro planlaması kapsamında savunma hattını güçlendirmek için çalışmalarına hız verdi. İki kulübün, Süper Lig'in yeni ekiplerinden bir futbolcuya kadrosuna katmak adına rekabet halinde olduğu öğrenildi.