Tottenham Hotspur 4-0 Kopenhag | MAÇ SONUCU-ÖZET
UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 4. haftasında 4 Kasım Salı günü TSİ 23.00’te oynanan karşılaşmada Tottenham, sahasında Kopenhag’ı 4-0 mağlup etti.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.11.2025 - 01:23
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında 4 Kasım Salı günü TSİ 23.00'te oynanan karşılaşmada Tottenham, sahasında Kopenhag'ı 4-0 yendi.
Londra ekibi, Brennan Johnson'un 19. dakikadaki golüyle öne geçerken Wilson Odobert, Micky van de Ven ve Joao Palhinha'nın golleri ikinci yarıda farkı açtı. Johnson, ikinci yarıda gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraksa da Tottenham üstünlüğünü korudu.
Bu galibiyetle birlikte İngiliz temsilcisi puanını 8'e yükseltirken Kopenhag, gruptan çıkma şansını zora soktu.
DİĞER HABERLER
-
SMS Grup Sarıyerspor Teknik Direktörü ve A Milli Futbol Takımımızın eski futbolcusu Servet Çetin, A Spor canlı yayınına bağlanarak Kosova ile oynanacak karşılaşmayı yorumladı. -
Devre arasındaki transfer döneminde savunma takviyesinde Murillo ve Agbadou'yu kadrosuna katan Beşiktaş, yaz transfer dönemi için bir stoper takviyesi daha yapmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılarda yönetim, Aston Villa'da forma giyen İspanyol savunmacı için resmi ilgi mektubu gönderdi. İşte detaylar... -
Yaz transfer döneminde kadrosuna bir sol stoper eklemek isteyen Beşiktaş, Chelsea'da süre bulmakta zorlanan Fransız oyuncu Benoit Badiashile ile ilgileniyor. İşte detaylar... -
Real Madrid resmi sosyal medya hesaplarından Aurelien Tchouameni ve Arda Güler arasındaki komik diyaloğu paylaştı.