Altay Bayındır İngiltere'yi salladı! "Kahraman"
Son dakika spor haberi: İngiltere'de Federasyon Kupası'nda oynanan Arsenal - Manchester United maçında Kırmızı Şeytanlar'ın formasını giyen milli kaleci Altay Bayındır, gösterdiği performansla gündeme oturdu. Altay, İngiltere'de manşetleri süsledi. İşte detaylar...
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.01.2025 13:30
İngiliz basını, Arsenal'ı normal süresi ve uzatmaları 1-1 biten Federasyon Kupası 3. tur maçında penaltı atışları sonucunda 5-3'lük skorla eleyen Manchester United'ın kalecisi Altay Bayındır'ı karşılaşmanın kahramanı ilan etti.
The Sun gazetesindeki haberde, "Altay Bayındır, penaltı kurtarışlarıyla Manchester United'ın yeni kahramanı oldu." ifadesi kullanıldı.
Mirror gazetesinde, "Altay Bayındır forması için mücadele ediyor. United'ın Andre Onana'ya meydan okumak için yeni bir kaleci aradığına dair ısrarlı söylentiler vardı ancak Altay Bayındır, pazar günü bu söylentilerin üzerine soğuk su döktü. Kaleciden mükemmel bir maç sonu." yorumu yapıldı.
BBC'nin maçla ilgili haberinde ise Manchester United'ın galibiyetinde Altay Bayındır ön plana çıkarılarak "Altay Bayındır, 10 kişilik Manchester United'ın gerilimli kupa maçında Arsenal'a karşı alınan galibiyette parladı. Altay, Manchester United'ın ilk kaleci tercihi mi olmalı?" ifadelerine yer verildi.
Independent gazetesinin haberinde de "Altay Bayındır, Manchester United'ın Tottenham'a elendiği kupa mücadelesinde son derece zor bir maç yaşadı ancak Arsenal'a karşı bir dizi muhteşem kurtarış yaptı ve penaltı atışlarında belirleyici bir penaltı kurtarışıyla yıldızlaştı." ifadeleri kullanıldı.
Daily Mail gazetesindeki maç haberinde, "Tottenham maçındaki performansından sonra Altay Bayındır, bu kez günün kendi günü olmasına karar verdi. Altay, Kai Havertz'in penaltısını kurtararak Manchester United'ın penaltı atışlarındaki belirleyici faktörü oldu." şeklinde görüş belirtildi.
Öte yandan Amerikan spor kanalı ESPN'de ise "Takımı 60 dakikadan fazla bir süre 10 kişi oynarken maç boyunca iki penaltı kurtardı. Kurtarış üzerine kurtarış yaptı. Altay Bayındır, bir alkışı hak ediyor." cümleleriyle milli kalecinin performansı övüldü.
DİĞER HABERLER
-
Arjantinli yıldız Lionel Messi, bir spor markası için oluşturduğu 'Geleceğin Yıldızları' listesinde, milli oyuncumuz Can Uzun'a da yer verdi. -
Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den, Coventry City'ye transfer olan Sidiki Cherif, takımının Newcastle United'ı 4-1 yendiği maçta golle tanıştı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
FIFA kokartlı hakemlerden Cihan Aydın UEFA Gençlik Ligi'nde, Kadir Sağlam ise UEFA Regions Cup müsabakalarında görevlendirildi. -
Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı, FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off 1’inci Turu rövanşında deplasmanda Slovenya’ya 2-0 mağlup oldu.