UEFA'dan Atilla Karaoğlan'a görev!
FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda yarın Belçika'nın Union Saint-Gilloise ile Avusturya'nın LASK takımları arasında oynanacak müsabakayı yönetecek.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.10.2023 14:13
FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda yarın Belçika'nın Union Saint-Gilloise ile Avusturya'nın LASK takımları arasında oynanacak müsabakayı yönetecek.
Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Belçika'nın başkenti Brüksel'de bulunan Lotto Park'ta yarın TSİ 22.00'de başlayacak mücadelede Atilla Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Cevdet Kömürcüoğlu gerçekleştirecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Çağdaş Altay olacak.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. haftasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan İspanyol devi Barcelona, İstanbul’a geldi. -
İtalya Serie A'nın 6. haftasında Torino FC ile Udinese Calcio kozlarını paylaşacak. Torino'nun evinde oynanacak olan mücadele öncesi taraftarlar, "Torino FC-Udinese Calcio maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorularına cevap arıyorlar. İşte kritik maç öncesi tüm bilgiler... -
İspanya La Liga'nın 8. haftasında Levante ile Sevilla kozlarını paylaşacak. Levante'nin evinde oynanacak olan mücadele öncesi taraftarlar, "Levante-Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorularına cevap arıyorlar. İşte kritik maç öncesi tüm bilgiler... -
Arjantinli yıldız Lionel Messi, bir spor markası için oluşturduğu 'Geleceğin Yıldızları' listesinde, milli oyuncumuz Can Uzun'a da yer verdi.