Luka Modric o formasını depremzedeler için bağışladı!
Real Madrid'in yıldız oyuncusu Luka Modric, Hırvatistan Milli Takımı'nda giydiği formasını, "asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlar için bağışladı. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.02.2023 10:38
Real Madridli Luka Modric, Hırvatistan Milli Takımı'nda giydiği formasını, "asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlar için bağışladı.
Hırvatistalı Modric, Katar'da düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası'nda Hırvatistan'ın Fas ile gruplarda oynadığı ilk maçta giydiği 10 numaralı formasını Türkiye'nin Zagreb Büyükelçiliğine gönderdi.
Türkiye'nin Zagreb Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran, sosyal medya hesabı üzerinden, "Teşekkürler Modric. Real Madrid ve Hırvatistan Milli Takımı'nın yıldız oyuncusu Luka Modric, Katar 2022 Dünya Kupası gruplarındaki ilk maçında Fas'a karşı giydiği formasını, geliri depremzedelere bağışlanmak üzere Büyükelçiliğimize teslim etti." paylaşımında bulundu.
Luka Modric de video mesajında, bu zor zamanlarda dua ve desteklerini gönderdiğini belirterek, "Güçlü kalın, sizinleyiz ve sizler için dua ediyoruz" ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
F.Bahçe'ye bir dünya yıldızı daha! -
Orta saha takviyesi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Manchester City'nin yıldız futbolcusu gündemine aldı. Sarı-kırmızılıların, 26 yaşındaki İngiliz oyuncunun transferi için girişimlere başladığı ve süreci yakından takip ettiği iddia edildi. İşte detaylar... -
2026 FIFA Dünya Kupası yarı finalinde Arjantin, geriye düştüğü maçta İngiltere'yi son dakikalarda bulduğu gollerle 2-1 mağlup ederek finale yükseldi. Tangocular, şampiyonluk mücadelesinde İspanya ile karşı karşıya gelecek. -
İtalya Serie A takımlarından Roma, Paulo Dybala'nın sözleşmesinin 2027'ye kadar uzatıldığını açıkladı.