Fenerbahçe'nin eski yıldızı Diego Ribas yeşil sahalara veda etti
2014 yılında Fenerbahçe'ye imza atan ve 2 sezon sarı-lacivertli formayı giyen Diego Ribas, yeşil sahalara veda etti.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.11.2022 - 14:18
- Güncelleme Tarihi: 13.11.2022 - 14:21
Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Brezilyalı oyuncu Diego Ribas, Flamengo ile Avai arasında oynanan Brezilya Serie A maçıyla birlikte aktif futbolculuk kariyerine veda etti.
Mario Filho Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi Flamengo 1-0 öne geçmesine rağmen 2-1 mağlup oldu. Sahaya ilk 11'de çıkan Diego Ribas 57. dakikada yerini Thiago Maia'ya bıraktı.
Mücadelenin ardından açıklama yapan Diego Ribas, yaşadığı duygular için, "Futbol dünyasına her şey için teşekkür ediyorum. Flamengo, kariyerimin sona ermesini taçlandırdı. Bu yüzden yaşadığım her şey için şükran duyuyorum. Şimdi yeni bir macera başlıyor." ifadelerini kullandı.
10 NUMARALI FORMASINI YENİ SAHİBİNE TESLİM ETTİ
Flamengo'nun 10 numaralı formasıyla futbola veda eden Diego Ribas, karşılaşmanın ardından 10 numarayı yeni sahibine teslim etti.
Tecrübeli oyuncu 10 numaralı formasını, Flamengo'da şu an 9 numarayı giyen yıldız oyuncu Gabigol'e teslim etti.
KANARYA İLE 75 MAÇA ÇIKTI
Diego Ribas, 2014 yılında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Sarı - lacivertli formayla tüm kulvarlarda 75 maça çıkan Diego, sekiz kez gol sevinci yaşarken 13 kez de asist yapma başarısı gösterdi.
Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Diego Ribas, Temmuz 2016'da Flamengo'ya imza atmıştı.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında sahasında Stuttgart'ı konuk edecek. Bu mücadele öncesi Alman ekibinin teknik direktörü Sebastian Hoeness açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Asya Şampiyonlar Ligi'nde Al-Hilal evinde Al-Sadd'ı konuk etti. Milli futbolcu Yusuf Akçiçek takımını öne geçiren golü kaydederken, Al-Hilal'deki ilk golünü de kaydetti. İşte o gol... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşı karşıya gelecek Bodo/Glimt'te maç öncesi dikkat çeken paylaşım geldi. | Son dakika spor haberleri -
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) İbrahim Hacıosmanoğlu, FIFA Stadyum ve Güvenlik Komitesi'ne seçildi.