Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Kim Min Jae: Hala öğrenmem ve geliştirmem gereken şeyler var
Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Kim Min Jae, Güney Kore basınına konuştu. 25 yaşındaki savunmacı, "Hala öğrenmem ve geliştirmem gereken şeyler var. Teknik direktörün bana söylediği şeyleri tam olarak yapmaya çalıştım. Top bir lige adapte olmak zor ama koşulsuz olarak bunu sağlamam gerektiğini düşündüm." ifadelerini kullandı.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.09.2022 - 18:40
Güney Kore Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda yer alacak 25 yaşındaki futbolcu, "Herkes Dünya Kupası'nda oynamayı hayal ediyor. Ben ilk kez Dünya Kupası'nda oynayacağım ve bu nedenle biraz endişeliyim." dedi.
Napoli'ye adaptasyonu için konuşan Kim Min Jae, "Hala öğrenmem ve geliştirmem gereken şeyler var. Teknik direktörün bana söylediği şeyleri tam olarak yapmaya çalıştım. Top bir lige adapte olmak zor ama koşulsuz olarak bunu sağlamam gerektiğini düşündüm. Ayak uyduramazsam, oynayamayacağımı düşündüm. Takım arkadaşlarım da bana yardım etti ve herkes bana çok iyi davrandı." ifadelerini kullandı.
Şu ana kadar İtalya Serie A'da en çok zorlandığı rakip sorulan başarılı futbolcu, "Oliver Giroud. Kaliteli, güçlü ve saf bir santrfor. Ona karşı pozisyonunuzu korumalı ve 90 dakika onu marke etmeye odaklanmalısınız." diye konuştu.
DİĞER HABERLER
-
A Milli Kadın Futbol Takımı’na oyuncu kazandırma hedefiyle düzenlenen 23 Yaş Altı Kadın Milli Takımı hazırlık kampı Riva’da başladı. Teknik direktör Nazlı Ceylan Demirbağ yönetimindeki milliler, 29 Kasım’da A Milli Takım ile hazırlık maçı oynayacak. İşte detaylar... -
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İşte Hacıosmanoğlu'nun sözleri... -
Türkiye Futbol Federasyonu amatör futbolcu transfer döneminin uzatıldığını açıkladı. -
Kocaelispor Başkanı Recep Durul, ligin ilk devresini ilk 8'in içerisinde bitirip sezon sonunda da Avrupa kupalarına katılma hedefinde olduklarını söyledi.