Dünyaca ünlü menajer Mino Raiola hayatını kaybetti!
Dünyaca ünlü futbolcuların menajerliğini üstlenen Mino Raiola hayatını kaybetti. Kötü haberi ailesi sosyal medya hesabından paylaştı.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.04.2022 - 17:19
- Güncelleme Tarihi: 30.04.2022 - 17:20
54 yaşındaki dünyaca ünlü futbol menajeri Mino Raiola hayatını kaybetti.
Mino Raiola'nın ailesi tarafından yapılan açıklamada, ünlü menajerin hayatını kaybettiği doğrulandı.
İtalyan asıllı Hollandalı menajer; Zlatan Ibrahimovic, Erling Haaland, Paul Pogba, Marco Verratti, Mario Balotelli gibi ünlü oyuncuların temsilciliğini yürütüyordu.
DİĞER HABERLER
-
İngiliz ekibi Manchester City'yi çalıştıran Pep Guardiola, salı günü Katalonya ile Filistin milli takımları arasında oynanacak maçta öldürülen Filistinli sporcular için dayanışma çağrısı yaptı. İşte ayrıntılar... -
Premier Lig'in dev ekiplerinden Manchester United, Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Andre Onana ve kadrosunda bulunan bir başka kaleci Altay Bayındır için kararını verdi. İşte o plan... -
Fransız yıldız Kylian Mbappe, Fransa Milli Takımı kampından sakatlığı nedeniyle ayrıldı. Mbappe, Fransa'nın Ukrayna'yı 4-0 yenerek FIFA 2026 Dünya Kupası bileti aldığı maçta 2 kez rakip fileleri havalandırmış ve kariyerinde 400 gole ulaşmıştı. -
2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri L Grubu’nda heyecan, Cebelitarık ile Karadağ arasında oynanacak önemli karşılaşmayla devam ediyor. Grupta son sıralarda yer alan iki takım için bu mücadele adeta kader niteliği taşıyor. Turnuvada henüz puanla tanışamayan Cebelitarık, taraftar desteğini arkasına alarak güçlü rakibi karşısında ilk puanlarını alma hedefiyle sahaya çıkacak. Diğer yandan Karadağ, deplasmanda kazanarak puanını 9’a yükseltmek istiyor. Peki, Cebelitarık-Karadağ maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?