TFF'den açıklama: Görevimizin başındayız
Türkiye'nin Dünya Kupası'na gidememesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kanadından ilk kez resmi bir açıklama geldi.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.10.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 10.10.2017 17:51
TFF Başkanvekili ve İcra Kurulu Üyesi Ali Dürüst önemli görevleri olduğunu ve mücadeleye devam edeceklerini söyledi.
Ali Dürüst, "Biz görevimizin başındayız. Milli takım tabii ki hepimizi üzdü ancak bizim tek görevimiz A milli futbol takımı değil. Önemli projelerimiz ve önemli görevlerimiz var. Mücadeleye devam edeceğiz. Tenkitler de olacak tabi doğal olarak ve bunlardan ders alacağız. Yüzlerce, binlerce maç oynanıyor, dediğim gibi sadece maçlar değil, 'Türkiye Futbol Oynuyor' gibi bir projemiz var ki bu sadece bir tanesi. O projeler ve görevlerimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Ali Dürüst, yaptığı açıklamada Başkan Yıldırım Demirören'in istifa etmeyi düşündüğüne dair hiç bir duyum almadığını ve sürekli yanında olan kişilerden biri olarak böyle bir şey hissetmediğini de sözlerine ekledi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden Barcelona, La Liga’nın 8. haftasında Getafe’yi 3-0 mağlup ederek ligde 8’de 8 yaptı. -
Bundesliga’nın 5. haftasında Bayern Münih karşısında forma giyen Augsburg’un futbolcusu Robin Fellhauer, maçın henüz 5. saniyesinde attığı golle tarihe geçti. -
Chelsea Teknik Direktörü Xabi Alonso, Bournemouth karşısında alınan 5-1’lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu. -
Barcelona, Getafe’yi 3-0 mağlup ederek La Liga’da 8’de 8 yaparken gözünü Galatasaray maçına çevirdi. Katalan ekibinin teknik direktörü Hansi Flick, sarı-kırmızılıların kadro kalitesine ve Victor Osimhen’e dikkat çekerek zorlu mücadele öncesi açıklamalarda bulundu.