Adanaspor Kulübü Başkanı Akgül: Mücadeleye birlik ve beraberlik içinde devam
Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül, takımın bu sezon Spor Toto Süper Lig'deki mücadelesinde, camianın birlik ve beraberlik içinde yürümeye devam etmesi arzusunda olduğunu bildirdi.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.09.2016 - 15:55
Yıllardır gerek stat içinde gerekse dışarıda küfre karşı mücadele verdiğinin altını çizen Akgül, geçmişte, şahsına ve ailesine edilen küfürlerden dolayı canından çok sevdiği Adanaspor'u bırakma noktasına geldiği ifade etti.
"Öncelikle her ne şart altında olursa olsun bir yöneticimizin bu şekilde bir taraftarımızla yazışmasını kesinle tasvip etmemekteyim." ifadesini kullanan Akgül, şöyle devam etti:
"Münferit gerçekleşen bu olayın bazı kişiler tarafından büyük Adanaspor taraftarına yapılmış gibi gösterme çabalarını da birlik ve düzenimizi bozmaya yönelik çalışmalar olarak görmekteyim. Eğer ki büyük Adanaspor taraftarının münferit gerçekleşen bu olaydan dolayı en ufak bir kırgınlığı oluşmuşsa da küfre karşı tavrımızdan dolayı kendilerinden özür dileriz. Uzun yıllar sonra beraber ulaştığımız şampiyonluk neticesi yürüdüğümüz Süper Lig yolunda birlik ve beraberlik içerisinde yürümeye devam etmek en büyük arzumdur. Birlik ve beraberlik içerisinde Adanaspor taraftarının bayramını en içten dileklerimle tekrar kutlarım."
DİĞER HABERLER
-
Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivise) ekiplerinden Ajax, Japon savunma oyuncusu Takehiro Tomiyasu'yu sezon sonuna kadar kadrosuna kattığını duyurdu. -
Dünyada yılın en güzel golüne verilen Puskas Ödülü'nü Independiente forması giyen Santiago Montiel kazandı. İşte o gol... -
Gianluigi Donnarumma, FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi ödülünü kazandı. -
FIFA tarafından her sene düzenlenen The Best ödülleri bu yıl da sahiplerini buldu. İşte yılın en iyileri...