Konya Arena'da eşitlik bozulmadı
Torku Konyaspor, evinde ağırladığı Gençlerbirliği ile golsüz berabere kaldı
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.10.2015 00:00
- Güncelleme Tarihi: 30.10.2015 20:55
Konyaspor, bu sonuçla 16 puana yükselirken, G.Birliği ise 11 puana çıktı.
MAÇTAN DAKİKALAR
6. dakikada Meha'nın sağ çaprazdan pasıyla penaltı noktası üzerinde topla buluşan Rangelov'un sert şutunda, top savunmadan döndü ve Gençlerbirliği defansı meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.
17. dakikada Gençlerbirliği'nin kazandığı serbest vuruşta, topun başına İrfan Can Kahveci ve Stancu geçti. Frikiği kullanan Stancu'nun şutunda top, defansa çarparak kornere çıktı.
26. dakikada Torku Konyaspor'da Ali Çamdalı'nın pasıyla, sağ kanatta topla buluşan Rangelov, önündeki iki futbolcuyu geçerek ceza sahasının sağ çaprazında kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun sert şutunda top yan ağlarda kaldı.
İlk yarının kalan bölümünde iki takım adına da önemli gol pozisyonu yaşanmadı ve maçın ilk yarısı 0-0 berabere bitti.
DİĞER HABERLER
-
Arjantinli yıldız Lionel Messi, bir spor markası için oluşturduğu 'Geleceğin Yıldızları' listesinde, milli oyuncumuz Can Uzun'a da yer verdi. -
İspanya LaLiga ekiplerinden Getafe, Real Madrid'in eski yıldızı Dani Carvajal'i kadrosuna kattı. Serbest oyuncu statüsündeki tecrübeli sağ bek ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığı açıklandı. -
F.Bahçe'de 2 ayrılık 1 transfer! -
FIFA kokartlı hakemlerden Cihan Aydın UEFA Gençlik Ligi'nde, Kadir Sağlam ise UEFA Regions Cup müsabakalarında görevlendirildi.