Yıldız oyuncuya twitter cezası
İngiltere Futbol Federasyonu, QPR'da forma giyen Ferdinand'a Twitter'da yazdıkları nedeniyle 3 maç ceza verdi.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.10.2014 - 09:59
Eylül başında bir Twitter kullanıcısının yazdığı "Queens Park Rangers belki ihtiyacı olan daha iyi bir savunma oyuncusunu transfer edebilir" ifadelerine "anneni getir o daha iyi oynar" şeklinde karşılık veren 35 yaşındaki futbolcuya federasyon ceza verdi.
3 maç ceza alan Ferdinand, takımının ligde oynayacağı Chelsea, Manchester City ve Newcastle United karşılaşmalarında forma giyemeyecek.
Kariyerinde bir dönem Manchester United forması da giyen Ferdinand, 2010 yılından bu yana kullandığı Twitter hesabından şu ana kadar 14 binden fazla mesaj attı.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye'de 2025 yılında düzenlenen en üst düzey 2 futbol organizasyonunu Galatasaray kazandı. -
Futbol dünyasında 2025 yılına damga vuran isim, Paris Saint-Germain'in (PSG) Fransız oyuncusu Ousmane Dembele oldu. -
Bölgesel Amatör Lig’de oynanan Dersimspor–Serhat Ardahan maçı sırasında, bir köpek sahaya girerek ceza sahasında uyuyakaldı. -
Portekiz Ligi takımlarından Benfica'nın teknik direktörü Jose Mourinho, takımının 2-2 berabere kaldığı Braga maçı sonrası flaş açıklamalarda bulundu. Karşılaşmada skor 2-2 tamamlanmasına rağmen kazandıklarını iddia eden Portekizli çalıştırıcı "Braga'yı burada 3-2 yenmek harika bir sonuç. Golümüz temizdi, harika bir zaferdi!" ifadelerini kullandı.