Fenerbahçe'den şaşırtan forvet hamlesi! Herkes Lukaku derken...
Yeni sezon planlamalarını sürdüren Fenerbahçe'den golcü transferinde ters köşe bir hamle geldi. Romelu Lukaku transferini bitirme aşamasında olan sarı-lacivertliler, 24 yaşındaki Fransız santrforu gündemine aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.08.2026 15:23
- Güncelleme Tarihi: 10.08.2026 15:24
Yeni sezonda Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, hücum hattını güçlü bir isimle takviye etmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Bir süredir Napoli'nin tecrübeli golcüsü Romelu Lukaku ile ilgilendiği ve anlaşma aşamasına geldiği belirtilen sarı-lacivertlilerde, gündeme sürpriz bir isim geldi.
Taraftarların Lukaku transferine oyuncunun yaşı, sakatlık geçmişi ve son dönemdeki form durumu nedeniyle mesafeli yaklaşmasının ardından Fenerbahçe'nin rotasını genç bir forvete çevirdiği iddia edildi.
Yeni Asır'ın haberine göre sarı-lacivertli ekibin yeni hedefinin, bonservisi Nottingham Forest'ta bulunan Arnaud Kalimuendo olduğu öne sürüldü.
Geçtiğimiz sezonu Eintracht Frankfurt'ta kiralık olarak geçiren 24 yaşındaki Fransız forvetin, Fenerbahçe'nin transfer listesine girdi.
Nottingham Forest'ın Kalimuendo için yaklaşık 35 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği belirtildi.
İngiliz kulübünün, oyuncunun kiralanmasına ise yalnızca sözleşmede zorunlu satın alma opsiyonu bulunması halinde sıcak baktığı ifade ediliyor.
Yüksek bonservis bedeli nedeniyle daha önce Kalimuendo için girişimde bulunan Real Betis'in transfer görüşmelerinden çekildiği öne sürüldü.
Sarı-lacivertli yönetimin, mali şartları değerlendirdikten adım atması bekleniyor.
1.78 boyundaki forvetin kulübüyle olan kontratı ise 2030 yılında sona erecek.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'nin FIFA'dan aldığı 3 dönemlik transfer yasağının nedeni belli oldu. Sarı-lacivertli kulüp, cezanın Youssef En-Nesyri'nin bonservis taksidinin ödenmemesinden kaynaklandığını ve pazartesi günü yapılacak ödemenin ardından yasağın kaldırılacağını açıkladı. -
Fenerbahçe haberleri | Belçika Milli Takımı Teknik Direktörü Mark van Bommel, İtalya-Belçika maçı öncesinde Romelu Lukaku hakkında konuştu. -
Fenerbahçe, hücum hattını güçlendirmek için Premier Lig'e yöneldi. Sarı-lacivertlilerin, İngiliz devinde forma şansı bulmakta zorlanan yıldız için kulübüyle ilk teması kurduğu öne sürüldü. İşte transferde tüm detaylar... -
Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde Mali, Yeşil Burun Adaları'nı 3-1 mağlup etti. Trabzonspor forması giyen Sidny Lopes Cabral'ın golü puan için yeterli olmazken, Fenerbahçeli Dorgeles Nene attığı iki golle galibiyete damga vurdu.