Fenerbahçe'nin yeni stoperi Süper Lig'den! Transfere sıcak bakıyor
Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, yabancı kuralı sebebiyle yerli rotasyonuna geliştirmeyi planlıyor. Sarı-lacivertli ekibin Trendyol Süper Lig'in parlayan yıldızını transfer etmek istediği öne sürüldü. İşte detaylar... (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.07.2026 06:40
Yeni sezonda uygulanacak 10+4'lük yabancı kuralını göz önünde tutan Fenerbahçe'de yerli rotasyonuna takviye yapılacak.
Sarı- lacivertliler, Alanyaspor'da oynayan 22 yaşındaki sol stoper Ümit Akdağ'ı transfer etmek istiyor.
Akdeniz ekibiyle görüşmelere başlayan yönetim, kısa sürede transferi tamamlamayı planlıyor.
SOL BEK OPSİYONU
Fotomaç'ın haberine göre, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın da tanıdığı ve beğendiği genç savunmacının da Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı ifade edildi.
Sol stoper ve sol bekte forma giyebilen Ümit Akdağ'ın Alanyaspor'la Haziran 2028 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.
FİZİKSEL GÜCÜ YÜKSEK
Sol stoper ve sol bekte oynayan Ümit Akdağ, fiziksel gücüyle dikkat çekiyor.
1.92 boyundaki genç savunmacı, hava toplarına da hakim.
Stoperin yanı sıra sol bekte de oynayan 22 yaşındaki oyuncu, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın istediği gibi çok yönlü bir profile sahip.
Transfermarkt verilerine göre Ümit Akdağ'ın güncel piyasa değeri 6 milyon euro.
Geçen sezon Corendon Alanyaspor formasını 36 maçta giyen Ümit Akdağ, 1 gol 2 asistlik performans gösterdi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında pazartesi günü oynanacak derbi heyecanla beklenirken sarı-lacivertlilerin Kosovalı golcüsü Vedat Muriç, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tecrübeli golcü, sarı-kırmızılıların Nijeryalı süper yıldızı Victor Osimhen ile ilgili konuştu. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 25 Ekim Pazartesi günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde istatistikler göze çarpıyor. Sarı-kırmızılılar, puan tablosunda sarı-lacivertlilerin önünde olsa da Fenerbahçe'nin ligdeki ilk 8 haftalık periyotta 20 verinin 12'sinde rakibine üstünlük kurarak %50'lik bir fark yakaladığı ortaya çıktı. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri -
Fenerbahçe'de beklentilerin altında kalan yıldız futbolcunun geleceğiyle ilgili dikkat çeken bir transfer gelişmesi yaşandı. Sezon başında takıma katılan tecrübeli oyuncuyu eski kulübünün bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. İşte transferde tüm detaylar... -
Hüseyin Özkök, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi öncesinde A Spor'a değerlendirmelerde bulundu. Özkök, sarı-kırmızılıları bir adım önde gördüğünü belirtirken Fenerbahçe'nin galibiyetinin de sürpriz olmayacağını ifade etti.