Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, Ederson'un takım arkadaşlarına attığı mesajı açıkladı!
Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, maçın uzatma bölümünde hatalı gol yemesi sonrası ıslıklanan Ederson ile ilgili konuştu. Saran, Brezilyalı yıldızın maçın ardından takım arkadaşlarına attığı mesajı da açıkladı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.04.2026 15:34
Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor karşısında 90+8. dakikada yediği golle 2 puan bırakırken şampiyonluk yarışında da ağır bir yara aldı.
Sarı lacivertli ekibin taraftarları da hatalı gol yiyen kaleci Ederson'a karşılaşmanın son düdüğü ile birlikte ıslıklı tepki göstermişti.
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran da Ederson'un maç sonunda takım arkadaşlarına yazdığı mesajı açıkladı. İşte o sözler...
"Oyuncularımız dün geceden dolayı çok üzgün. Ben daha önce de yöneticilik yaptım, hiç üzülmeyen oyunculara bugün efsane oyuncular dediğimiz oyuncuların soyunma odasında nasıl güldüğünü de gördüm.
EDERSON MESAJDA NE YAZDI?
Ama benim takım öyle bir takım değil. Dün futbolcularımızın bir ağlamadığı kaldı. Kalecimiz çıktı dün takım arkadaşlarının bir arada olduğu bir grupta, 'Tüm sorumluluk benim, hepinizden özür diliyorum' dedi."
DİĞER HABERLER
-
Millî Savunma Üniversitesi rektörü Erhan Afyoncu, Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor ile berabere kaldığı maçın ardından sarı-lacivertli yönetime kongre çağrısında bulundu. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'nin olağan Yüksek Divan Kurulu toplantısına katılan eski Başkan Aziz Yıldırım çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Fenerbahçe Kulübü Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Kalamış’ta bulunan Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleşti. Toplantıda konuşan sarı lacivertlilerin eski başkanı Aziz Yıldırım flaş açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Fenerbahçe çürümüşlük içinde ve bundan arınması lazım! Fenerbahçe'de diğer kulüplerden üyeler varsa, yönetim bunları göndermeli!" dedi. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, olağan Yüksek Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... (FB spor haberi)