Fenerbahçe'nin yıldızına Serie A'dan 4 talip birden!
Transfer döneminde kadroya önemli eklemeler yaparak şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe'de çalışmalar devam ediyor. Öte yandan sarı-lacivertlilerde takımdan ayrılması beklenen isimlerle ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerde kadro dışı bırakılan isme İtalya Serie A'dan 4 takımın talip olduğu iddia edildi. İşte detaylar... (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 01.01.2026 10:38
Ara transfer dönemini hareketli geçirmesi beklenen takımlardan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor.
Transferde eksiklerini kapatarak şampiyonluk yarışındaki iddiasını kuvvetlendirmek ve 11 yıllık hasreti sonlandırmak isteyen sarı-lacivertlilerde takım ayrılacak isimler de yavaş yavaş şekilleniyor.
Bu doğrultuda da kadro dışı bırakılan ve takımdan ayrılması gündemde olan yıldız futbolcu için flaş bir iddia gündeme geldi.
Aralık ayında Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Brezilyalı stoper Rodrigo Becao'ya Serie A'dan 4 ekibin talip olduğu iddia edildi.
Bu sezon yaşadığı fiziksel problemler ve teknik direktör tercihleri sebebiyle Süper Lig'de yalnızca 1 maça çıkan ve İtalya'ya dönmek isteyen Becao'yu, Transferfeed'de yer alan habere göre Serie A'dan Fiorentina, Genoa, Torino ve Hellas Verona'nın transfer etmek istediği öne sürüldü.
2023 yazında Udinese'den 8 milyon 300 bin Euro bedelle Fenerbahçe'ye katılan 29 yaşındaki stoper, sarı-lacivertli formayla iyi bir başlangıç yapsa da geçirdiği sakatlıkalr sebebiyle çok uzun süreler formasından uzak kalmıştı.
Domenico Tedesco yönetiminde de formadan iyice uzaklaşan Becao, 8 Aralık tarihinde kadro dışı bırakılmıştı.
Daha önce Serie A'da gösterdiği performansla iz bırakan Brezilyalı savunmacı, forma şansı bulabilme açısından da İtalya'ya dönmeye sıcak bakıyor.
Fenerbahçe ile mevcut sözleşmesi 2028 yılında sona erecek Rodrigo Becao'nun Transfermarkt verilerine göre 3 milyon Euro'luk değeri bulunuyor.
İŞTE O HABER
DİĞER HABERLER
-
Yeni sezon planlamalarını sürdüren Fenerbahçe ve Galatasaray'ın, İspanyol ekibi Mallorca forması giyen Vedat Muriqi ile ilgilendiği öne sürülmüştü. Kosovalı forvetin de Süper Lig'in o dev takımıyla transfer görüşmesi yapmaya hazır olduğu öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Galatasaray haberleri (FB GS spor haberi) -
Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, seçilmesi halinde savunmaya takviye için Hoffenheim forması giyen Kosovalı stoper Albian Hajdari'yi transfer etmek istediği öne sürüldü. İşte tüm detaylar... -
Fenerbahçe'de 6-7 Haziran'da yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesi flaş gelişmeler yaşanıyor. Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren her iki başkan adayı Aziz Yıldırım ve Hakan Safi, çarpıcı isimlere temas halindeydi. Bu doğrultuda sarı lacivertlilerin transferde çok konuşulacak bir hamle yapmaya hazırlandığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'nin, Liverpool'dan ayrılmaya hazırlanan isim için 2+1 yıllık sözleşme teklif etmiş ve olumlu geri dönüş almıştı. Fakat, sarı lacivertli ekibin transferinin önündeki en büyük engel yapılacak seçim. İşte yıldız isim ve transfer süreciyle ilgili son gelişmeler...